Cosmetice Farmasi pentru regenerarea părului

Sampon cu usturoi şi Capixyl. Şampon Farmasi Cosmetics pe bază de usturoi şi capixyl pentru hrănirea părului. Formularul de înscriere Farmasi are şi opţiunea de comandă la înregistrare în magazinul online. Aveţi mai multe opţiuni inclusiv înregistrare gratuită fără obligaţii de comandă: veţi primi catalogul gratuit cu pagini parfumate.

Pentru înscrierea cu comandă alegeţi dintre opţiuni (bife). Nu vă puteţi dubla contul (exclus înscriere nouă). Vârsta minimă: 18 ani.

Formular înscriere Farmasi cu comandă:

Nume și prenume*:

Telefon*:

Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere* (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Doresc:
Pentru 34,88 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire)

Pentru 41,18 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 49,58 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 88,08 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Kit de Start la 75,98 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă cu cărbune activ, gel de masaj, pastă de dinţi, cremă de mâini cu găbenele, ghid îngrijire, transport inclus, plata la primire).

SAU
Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

Notă: primiţi produsele în limita stocului disponibil. Dacă unul dintre produse nu este disponibil veţi primi doar catalogul gratuit sau celelalte produse din cele 3 pe bază de usturoi şi capixyl.

Comandă şampon cu usturoi Farmasi

Şamponul cu usturoi Farmasi se comandă exclusiv online. Această pagină vă ajută să vă faceţi atât un cont în magazinul online Farmasi cât şi activarea contului cu comandă. Important de reţinut: setul de bun venit îl puteţi comanda doar o singură dată şi doar în prima comandă făcută la înregistrare. Dacă nu veţi comanda acest set odată lansată o comandă nu veţi putea vreodată să mai comandaţi acest kit de start, setul de bun venit. Acest set de bun venit include şi un şampon cu usturoi Farmasi.

farmasi set de bun venit şampon cu usturoi

Produse cosmetice pe bază de usturoi şi capixyl Dr.C. Tuna

Precizăm de la bun început că aceste produse nu miros a usturoi. Ajută aceste cosmetice la regenerarea, creşterea şi hrănirea părului. Ele se bazează pe uleiul esenţial de usturoi, nu conţin parabeni sau alte substanţe neprietenoase cu organismul uman. Faţă de preţurile de listare afişate în catalogul Farmasi prin înscriere beneficiaţi de reduceri de 30% pentru fiecare produs în parte. Dacă veţi cumpăra produsele de la un consultant sau dintr-un magazin Farmasi nu veţi beneficia de acest discount important. Cumpărate separat, fără înscriere, produsele nu au preţul de pe această pagină. Înregistrarea în magazinul online nu vă obligă la nimic. Puteţi comanda doar şi numai produsele dorite. Veţi primi atât produsele Farmasi Cosmetics pe bază de usturoi şi capixyl cât şi un catalog în vigoare cu pagini parfumate.

Şampon cu usturoi şi capixylDR.C.TUNA VITALIZING ȘAMPON REVITALIZANT CU USTUROI ȘI CAPIXYL

Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor. Un şampon cu usturoi farmasi unic pe piaţa din România.

Utilizare: masează cu apă caldă. Se foloseşte ca un şampon obişnuit. După şamponare se lasă 1-2 minute înainte de clătire.

Mască de păr cu usturoi şi capixylDR.C.TUNA VITALIZING MASCĂ DE PĂR REVITALIZANTĂ CU USTUROI ȘI CAPIXYL

Mască de păr revitalizantă, formulă specială cu extract de usturoi și capixyl, contribuie la creșterea volumului părului, susține creșterea și previne căderea părului. Părul fragil și subțiat devine mătăsos. Formula ușoară și non-grasă oferă o îngrijire perfectă pentru părul deteriorat.

Utilizarea măştii de păr: după spălarea cu şampon aplică pe vârfurile umede şi lasă să acţioneze 2-3 minute apoi clăteşte părul. Masca de păr se aplica în primul rând pe păr dar se acoperă şi scalpul cu masaj.

Ulei usturoi creşterea păruluiDR.C.TUNA VITALIZING ULEI DE USTUROI CONCENTRAT REVITALIZANT 30 ML

Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

Utilizarea uleiului de usturoi

Înainte de a-ţi spăla părul aplică uleiul de usturoi pe toată lungimea acestuia, începând cu vârfurile. Masează prin mişcări circulare timp de aproximativ un minut şi aşteaptă apoi 30 de minute. Apoi spală părul cu şamponul de usturoi. Se recomandă aplicarea acestui ulei cu usturoi de două ori pe săptămână.

Şampon cu usturoi şi capixyl

Calităţile terapeutice ale usturoiului

Desi usturoiul este folosit de mii de ani ca aliment-remediu, uleiul esential a fost produs de abia in epoca moderna, Studii stiintifice au demonstrat ca uleiul esential de usturoi are mult mai multe proprietati vindecatoare decat usturoiul crud.

Una dintre cele mai vechi plante medicinale, usturoiul este folosit in scop terapeutic de mai bine de 5000 de ani. Datorita capacitatii sale de a putea fi cultivat atat in regiunile temperate cat si in regiunile calde si numeroaselor sale proprietati medicinale, usturoiul a devenit din ce in ce mai cautat si apreciat pentru proprietatile sale vindecatoare dat si pentru puterile protectoare in practicarea magiei si contra entitatilor malefice.

Scrierile vechi au ajutat la reconstituirea raspandirii usturoiului in jurul lumii. Originar din Orientul Mijlociu, usturoiul ajunge in Egipt acum 2000 i.e.n, de unde se raspandeste in Europa si apoi in America, odata cu descoperirea acesteia.

Una dintre cele mai importante acțiuni ale usturoiului este capacitatea de a accelera circulația sângelui în scalp. Acest lucru îmbunătățește nutriția rădăcinilor cu oxigen, elemente benefice și vitamine. Datorită acestui fapt, oamenii scapă de chelie în stadiile timpurii sau medii ale bolii.

Proprietăţi şampon cu usturoi

Studii comparative au demonstrat ca uleiul esential de usturoi are cea mai puternica actiune antioxidanta, in comparatie cu uleiurile esentiale de cuisoare si scortisoara, concluzionand ca derivatii de sulf, constituantii uleiului esential de usturoi, sunt mult mai puternic antioxidanti decat cei de eugenol din celelalte doua uleiuri esentiale. Uleiul esential de usturoi este un excelent aliat in lupta impotriva radicalilor liberi, molecule foarte reactive implicate in aparitia multor tipuri de cancer, a altor maladii degenerative si cronice, unde stresul oxidativ este foarte mare, sau cele legate de imbatranire. Moleculele de diallyl sulfid si ajoene confera uleiului esential de usturoi proprietati anticangerigene, impiedicand multiplicarea si raspandirea acestora si protejand organismul de potentiali agenti cancerigeni. In plus, S-allylcysteina, inhiba procesul de cancerogeneza.

Actiunea sa puternic detoxifianta si depurativa contribuie la starea de sanatate a ficatului si a intregului organism, iar proprietatile sale puternic antiseptice, antibacteriene, antivirale si antifungice sunt de netagaduit. Hidrofob, uleiul esential de usturoi ataca membrana fosfolipidica a celulelor bacteriene, creste permeabilitatea acesteia, iar continutul din celule este eliberat, provocand moartea acestora. Foarte importanta este de asemenea si actiunea sa asupra sistemului cardiovascular. Uleiul esential de usturoi imbunatateste circulatia si microcirculatia, scade tensiunea arteriala, previne ateroscleroza, purifica sangele, contribuie la prevenirea problemelor coronariene, cum ar fi atacurile de cord, angina si ischemie.

Anticoagulant si antiagregant plachetar, previne formarea trobusilor (cheaguri de sange) care prin migrare produc accidente vasculare.

Echilibrant al sistemului endocrin unul dintre cele mai importante, complexe si inca misterioase sisteme din organism, cu rol covarsitor in reglarea functiilor metabolice care incep cu dezvoltarea, continua cu intretinerea si sfarsesc cu degradarea functiunilor organismului, uleiul esential de usturoi este de un real folos in mentinerera sanatatii, tineretii si longevitatii.

Şampon cu usturoi

Puteţi rezolva problemele legate de căderea părului cu ajutorul acestui şampon cu usturoi. Dacă aveţi alopecie o să vă jute cu siguranţă însă în niciun caz nu o să vă rezolve totalproblema căderii părului. Vorbim despre pierderea firelor de păr. Dacă după utilizarea acestui şampon cu usturoi şi capixyl timp de 30-45 de zile împreună cu balsamul de păr cu usturoi şi capixyl (masca de păr cu usturoi) dar şi cu uleiul cu extract de ulei de usturoi şi migdale nu constataţi rezultate pozitive este foarte posibil să aveţi alte probleme. Altfel spus: dacă acest şampon cu usutroi nu vă ajută este foarte posibil ca problema dumneavoastră să nu fie una dermatologică. Şampoanele Farmasi sunt renumite deja în România: calitate la un preţ economic. Şampoanele Farmasi sunt pentru orice buzunar şi, important, se bazează pe ingredeinte absolut naturale, nu conţin parabeni.

Rezultate şampon cu usturoi Farmasi

Rezultatele utilizării acestui şampon cu usturoi Farmasi sunt dvizibile doar şi numai dacă problemele pe care le aveţi sunt unele dermatologice, legate de firul de păr, de rădăcina firului de păr sau de scalp. Însă, şi este foarte important acest ÎNSĂ, dacă părul vă cade din alte cauze nu o să vă ajute acest şampon cu usturoi. Dacă aveţi probleme hormonale, dacă aveţi un diabet cu efecte colaterale, dacă aveţi boli cauzate de stres: acestea vor „lucra în continuare” la pierderea firelor de păr.

Dacă aveţi probleme hormonale, diabet sau alte probleme care nu sunt de natura dermatologică nu o să vă oprească procesul de pierdere a firelor de păr. Usturoiul împreună cu capixylul din acest şampon Farmasi, balsam Farmasi sunt remedii naturale din „Farmacia naturii”.

Proprietăţi importante ale usturoiului

 • Puternic antibiotic natural previne si combate infectiile interne, externe, nozocomiale, inclusiv cu Stafilococ auriu.
 • Antiseptic, antiviral, antifungic.
 • Potentator al antibioticelor chimice si protector contra efectelor secundare ale acestora.
 • Purifiant, detoxifiant, diuretic.
 • Antiparazitar cutanat.
 • Stopeaza caderea parului si stimuleaza creşterea acestuia.
 • Activează foliculii piloşi şi stimuleaza creşterea acestora.
 • Elimina substantele nocive de la nivelul scalpului, una din cauzele căderii părului şi atrofierii bulbilor piloşi.
 • Întăreşte rădăcina firului de păr.
 • Regenerează şi îmbunătăţeşte textura firului de păr.
 • Stimulant al circulaţiei sanguine.
 • Protejeaza si intretine sistemul cardiovascular.
 • Anticoagulant, antiagregant plachetar , previne formarea trobusilor (cheaguri de sange) care prin migrare produc accidente vasculare.
 • Inhibant al agentilor potential cancerigeni.
 • Anticolesterolemiant, creste concentratia in HDL si diminueaza concentratia de LDL.
 • Hipoglicemiant scade concentratia de zahar din sange.
 • Echilibrant al sistemului endocrin.

Despre capixyl şi proprietăţile sale

Capixilul este un medicament popular pentru căderea părului care previne degradarea părului, promovează o ancorare mai bună a părului și reduce inflamarea foliculilor de păr. Mai multe teste clinice au demonstrat eficacitatea tratamentului. Cel mai important, Capixyl nu provoacă efecte secundare. Este dovedit că tratamentele pe bază de Capixyl cresc densitatea părului cu 46 la sută.

Capixylul este un amestec de apă, butilen glicol, dextran, acetil tetrapeptidă-3 și extract de flori Trifolium Pratense (trifoi). Apa și butilenglicolul sunt solvenți pentru ingredientele active evidențiate, în timp ce Dextran, care este un zahăr cu greutate moleculară mare, este folosit ca agent de îngroșare / vâscozitate.

Capixylul are o acțiune directă asupra reductazei (enzimă) care modulează dihidrotestosteronul (DHT) pentru a ajuta la prevenirea miniaturizării foliculilor de păr. DHT provoacă căderea părului prin scurtarea ciclului de creștere, producând parul mai scurt și mai fin.

Îmbunătățește integritatea proteinelor ECM (matrice extra celulară) în papilla dermică pentru o ancorare mai bună a părului. Studiile par să indice că foliculii de păr sunt mai lungi și mai groși cu tratamentul cu Capixyl.

Prezintă o creștere a stadiului de anagen al creșterii părului și o scădere a fazei telogene. Cu alte cuvinte: mai multă creștere și mai puțin pierdere în comparație cu grupul de test placebo (au fost testate două grupuri: unul placebo şi unul cu capixyl).

Capixyl™ este un complex activ inovator și unic, conceput pentru a preveni și a opri procesul de cădere a părului, stimulează creșterea părului și reduce inflamația la nivelul scalpului. Capixyl™ este o peptidă biomimetică (acetil tetrapeptidă-3) combinată cu un extract de trifoi roșu bogat în Biochanin A, care funcționează sinergic la modularea DHT prin inhibarea 5-α reductazei și la stimularea reînnoirii ECM și a proteinelor de ancorare. Capixyl ™ a dovedit, de asemenea, rezultate privind genele pentru ochi, făcându-le mai pline și mai groase.

Disclaimer Şampon cu usturoi

Aceasta nu este o recomandare de specialitate iar şamponul cu usturoi nu este un panaceu universal, un produs medical. Firma Farmasi produce doar şi numai produse cosmetice. Şamponul pe bază de usturoi şi capixyl este doar un produs cosmetic ce foloseşte usturoiul şi capixilul ca remedii naturale din „farmacia naturii”. Vă recomandăm şi susţinem că dacă vă confruntaţi cu probleme importante de cădere a părului să consultaţi un medic de specialitate. Dacă acest şampon cu usturoi nu vă ajută este foarte posibil ca problame dumneavoastră să nu aibă legătură cu alopecia, cu dermatologia. Căderea părului poate fi provocată şi de probleme hormonale sau de alte boli cum ar fi diabetul.

 

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!