Noul catalog Farmasi

Catalog Farmasi septembrie-octombrie-noiembrie-decembrie 2021 disponibil în versiunea tipărită în magazinul online. Noul catalog Farmasi Cosmetics îl puteţi consulta în versiunea online pe acest website imediat ce intră în vigoare.

Noua broşură Farmasi vine cu modificări substanţiale de produse. O serie de produse cosmetice dispar din noul catalog Farmasi. Dintre acestea, cele mai cuoscute produse de cosmetică ce nu mai sunt în ofertă sunt şampoanele pe bază de arbore de ceai, gălbenele şi şamponul mare, de 500 ml, pe bază de suturoi şi capixyl.

De asemenea, gama de şampon cu usturoi şi capixyl vine într-o formulă nouă ca ingrediente. O formulă îmbunătăţită ce conţine ingrediente suplimentare. Noul şampon Farmasi pe bază de usturoi şi Capixyl are în formula actuală: Macadamia şi Trichogen. Serul pe bază de usturoi este îmbogăţit cu extract natural de rozmarin. La fel, balsamul de păr, cu noua formulă, include între ingrediente Macadamia şi Trichogen.

Noul sampon Farmasi cu usturoi

Apar, de asemenea, produse noi. Unul dintre acestea, în gama produselor de curăţenie, este Oxi Clean din seria Mr. Wipes.

Oxi Clean Farmasi

Comandă Catalog Farmasi septembrie-octombrie-noiembrie-decembrie

Bucură-te de momentul tău de frumusețe cu produse noi de îngrijire a părului, produse noi de make-up și descoperă noile formule și noile ambalaje a gamelor de îngrijire a tenului, de care cu siguranță te vei îndrăgosti! 😉💖

👉Comandă noul catalog FARMASI, disponibil pe site!

Catalogul FARMASI 1 buc. – cod 9000457
Catalogul FARMASI 10 buc. – cod 2003010
Catalogul FARMASI 25 buc. – cod 2003025
Catalogul FARMASI 100 buc. – cod 2003100

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!