Şampon şi ulei concentrat din gălbenele

Şampon şi ulei concentrat din gălbenele: produse cosmetice Farmasi concepute pentru pielea sensibilă. Proprietăţile medicale ale gălbenelelor (Calendula) sunt recunoscute de sute de ani. Farmasi Cosmetics utilizează extractul de gălbenele pentru aceste produse care se bazează pe ingrediente naturale. Sticluţa cu ulei concentrat de gălbenele are o pipetă specială. Un ulei de Calendula (gălbenele) cu aplicaţii terapeutice numeroase.

Pe această pagină aveţi posibilitatea de înregistrare cu comandă. Puteţi alege (bifa) setul de cosmetice cu gălbenele pe care îl doriţi folosind formularul de mai jos.

Formular de înregistrare cu comandă

    Nume și prenume*:

    Telefon*:

    Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

    Data de naștere* (zi, lună, an):

    Adresa de corespondență:

    Județ /Sector*:

    Localitate*:

    Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

    Doresc:

    Pentru 64,98: gel de curățare 100ml + crema de fata 50ml + catalog cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

    Pentru: 57,98 lei: ulei de galbenele 30ml + catalog cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

    Pentru 75,48 lei: gel de curățare 100ml + balsam crema 80ml + catalog cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

    Pentru 166,48 lei: balsam crema 80ml + crema de fata 50ml + gel de curățare 100ml + Lotiune tonica 125 ml + ulei de galbenele 30ml + catalog cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

    Pentru 82,48 lei: gel de curățare+ ulei de galbenele 30ml + catalog cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

    SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

    SAU
    Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

    Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

    ---------------------------------
    *Bifă necesară.

    Puterea uleiului de gălbenele

    Uleiul de gălbenele (Calendula Oil) este recunoscut pentru efectul antiinflamator și reparator al pielii, este folosit pentru calmarea iritațiilor, îngrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solare. Oferta completă de produse pe bază de gălbenele o puteţi consulta în catalogul Farmasi.

    Uleiul, crema sau extractul de gălbenele sunt foarte des întalnite în medicina alternativă dar și în cea alopată datorită efectelor terapeutice recunoscute și cunoscute încă din antichitate. Cu proprietăți calmante, epitelizante și antiinflamatoare, uleiul de gălbenele este recomandat în îngrijirea tenului sensibil, a pielii fragile, a pielii afectate de iritații sau răni superficiale, a tenului afectat de roșeață sau cuperoză, este potrivit și pentru îngrijirea pielii copiilor.

    ULei concentrat de galbenele

    Uleiul de gălbenele

    Calmează pielea sensibilă datorită formulei sale concentrate, iar extractele naturale previn uscarea pielii.

    Recomandări, aplicații ulei de gălbenele

    • în caz de iritații cutanate, mici răni, leziuni, degerături;
    • pielea uscată, sensibilă, rugoasă;
    • îngrijirea pielii copiilor, piele fragilă, delicată,
    • ten îmbătrânit, ridat;
    • arsuri solare, inflamarea pielii după ras și epilare, înțepături de insecte;
    • urticarii, roșeață, cuperoză;
    • eczeme, psoriazis.

    Cum se folosește uleiul de gălbenele

    • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele,
    • ca ingredient în preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii copiilor,
    • ca ingredient în preparate cosmetice pentru îngrijirea pielii: creme, loțiuni, unguente, balsamuri,
    • alături de alte ingrediente specifice pentru prepararea unei creme sau ulei de plajă,
    • ca ingredient în balsamuri, unguente și creme cu aplicație locală,
    • ca ingredient în cremă de scutece.

    Sampon cu galbenele Farmasi

    Săpunul din gălbenele

    Are efect hidratant unic asupra pielii uscate. Ingredientele sale naturale învăluie perfect pielea, iar utilizarea regulată asigură hidratarea echilibrată a pielii uscate. Potrivit pentru față și corp.

    Balsam reparator galbenele

    Balsam reparator cu ulei de gălbenele 110 ml

    Un balsam reparator foarte concentrat si bogat in ingrediente active. Este ideal pentru pielea foarte uscata, sesibilizata de factorii de mediu, iritata. Sticluţa cu ulei de gălbenele de la Farmasi are o pipetă specială, vine deja echipată cu o pipetă.

    Activi:
    – Extract de floare de galbenele (efect regenerator) ulei de soia (antioxidant si protector), extract din radacina de morcov salbatic (efect regenerator, mentine elasticitatea pielii), vitamina E (antioxidant si protector).

    Mod de utilizare: se aplică pe piele în strat subțire și se masează până la absorbție completă.

    Despre uleiul de gălbenele

    Ulei de galbenele denumit si ulei de Calendula, se poate folosi cu succes in afectiuni ale tenului precum cuperoza, dar si in ingrijirea tipurilor de ten mai sensibil.

    Ulei de galbenele denumit şi ulei de Calendula, se poate folosi cu succes in afectiuni ale tenului precum cuperoza, dar si in ingrijirea tipurilor de ten mai sensibil.

    Metode de obtinere: florile de Calendula sunt macerate in ulei de soia rafinat la care se adauga tocoferol (vitamina E).

    In ziua de azi, galbenelele au o valoare foarte importanta, in culturile tratitionale, ca un remediu homeopatic, dar si acest ulei de galbenele (calendula oil) este un furnizor foarte important de beneficii pentru sanatate. Acest material iti prezinta mai multe informatii despre uleiul distilat din petalele de galbenele sau cu denumirea biologica Calendula officinalis, precum si importanta sa pentru sanatate si utilizarile de zi cu zi.

    Ce este uleiul de Galbenele?

    Galbenelele reprezinta un gen de plante din familia Asteraceae, ce cuprinde aproximativ 15 – 20 de specii. Aceste flori sunt originare din Asia de sud-vest, Europa de Vest si zona Mediteraneana, iar numele de Marigold, sub care este intalnita in alte culturi, ii vine de la asocierea din secolul 17 cu fecioara Maria.

    In afara de asocierea cu fecioara Maria si utilizarea in ritualurile catolice asociate acesteia, egiptenii antici il considerau ca fiind un foarte bun remediu revitalizant. Hindusii folosesc florile de galbenele pentru a decora statuile zeilor din temple, pecum si pentru colorarea tinutelor, alimentelor sau a produselor cosmetice. Plantele de galbenele sunt cea mai cultivata specie si sunt folosite pentru a obtine uleiul vegetal. Numele de calendula provine din cuvantul latinesc calendae, care inseamna un mic calendar, pentru ca aceasta planta infloreste in jurul zilei de intai a fiecarei luni. Aceste flori nu trebuie confundate cu galbenelele decorative din genul Tagetes, care de regula apar in gradinile cu legume.

    Galbenelele cu petale rosii ca focul si galbene sunt foarte bogate ca si compozitie in flavonoide care, de regula, se gasesc in fructe si legume si au rolul de a da o culoare stralucitoare plantelor sau legumelor.

    Uleiul de calendula sau de galbenele este distilat din florile plantei si este destul de vascos si lipicios. Acesta are un miros ciudat de mosc, lemn sau chiar de putregai – precum florile de galbenele. Acest miros nu este usor de suportat de cei care il folosesc chiar si ca remediu.

    Utilizarea uleiului de Galbenele

    SANATATE SI FRUMUSETE – Uleiul este un foarte bun tonic, sudorific, emenagogic si antispasmodic dar, de cele mai multe ori, este folosit pentru tratamente de ingrijire a parului. Are foarte bune proprietati antiinflamatoare, ceea ce il face foarte eficient in cazul unor rani suparatoare, acnee, ulcer, vene varicoase, eruptii cutanate, eczeme sau alte afectiuni ale pielii. El este folosit adesea si pentru gatul inflamat sau mancarimi ale pielii.

    Uleiul mai este folosit si ca ulei de masaj, deoarece are foarte bune proprietati de vindecare, de a face pielea mai fina, mai catifelata, dar si ca ulei complementar pentru alte uleiuri.

    Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

    Adăugaţi comentariu


    *

    Facebook

    VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
    error: Content is protected !!