Seturi cosmetice Aloe Vera

Farmasi: cosmetice pe bază de Aloe Vera pentru îngrijirea tenului, produse de calitate cu ingrediente absolut naturale. Proprietăţile cosmetice Aloe Vera sunt deja cunoscute şi recunoscute. Farmasi vă propune o ofertă specială, definită pe cadrul deja recunoscut al calităţii produselor cosmetice ale acestei firme.

Vă propunem seturi de produse cosmetice pe bază de Aloe Vera pentru îngrijirea pielii şi a tenului. Pornind de la un set complet la un preţ absolut special şi continuând cu seturi specifice pentru fiecare buzunar. Calitatea este atributul fundamental pentru toate aceste produse la preţ de producător, cu reduceri absolut speciale.

Formular înregistrare cu comandă Aloe Farmasi

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  CNP:

  Doresc:
  Pentru 47,48 lei: scrub pentru ten cu Aloe Vera 75 ml + cremă hidratantă pentru faţă cu Aloe Vera 50 ml + catalog în curs Farmasi cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 64,98 lei: gel ultra hidratant cu Aloe Vera 110 ml + loţiune hidratantă pentru corp Aloe Vera 200 ml + catalog în curs Farmasi cu pagini parfumate + transport (palata la primire).

  Pentru 106,28 lei: set complet Aloe Vera în ambalaj special. Pachetul include transportul şi conţine în preţ: catalog în curs cu pagini parfumate, transport prin curier rapid + cele 5 produse cosmetice Farmasi pe bază de Aloe Vera: scrub 75ml, loţiune 200 ml, mască de ten 50 ml, cremă hidratantă 50 ml, gel hidratant 110 ml. Toate aceste produse le primiţi într-o cutie specială cu capac magnetic (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Aloe Vera este o planta cu beneficii si utilizari multiple atat in medicina, cat si in cosmetica. Contine mai mult de 75 de substante active si este recunoscuta pentru efectul benefic in sustinerea sistemului imunitar, ameliorarea sindromului de colon iritabil sau calmarea arsurilor si iritatiilor.

  Aloe conţine un complex de substanţe benefice, printre care aloina şi gelul de aloe. Aloina este un lichid galben-lăptos, situat imediat sub coaja frunzei şi care este folosit de mii de ani ca laxativ, sub formă de prafuri sau ca atare.

  Gelul de aloe are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, fiind ideal în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.

  Set complet Aloe Vera Farmasi

  Set Aloe Vera Farmasi

  PENTRU ORICE VÂRSTĂ PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE MASCĂ CU ALOE
  Îmbogățită cu ulei de măsline, Masca de față cu aloe vera Dr. C. Tuna hidratează și oferă o senzație de prospețime feței, lăsând pielea fină și catifelată.

  Crema aloe vera Farmasi

  LOȚIUNE CU ALOE – HIDRATARE RAPIDĂ

  Îmbogățită cu unt de Shea, Loțiunea cu aloe Dr. C. Tuna are o textură lejeră și creează un strat protector pentru a hidrata și pentru a reduce nivelul de uscăciune a pielii. Aplică o cantitate sufi cientă pe pielea curată, în special după duș. Masează delicat prin mișcări circulare.

  Crema Aloe Vera Farmasi

  SCRUB CU ALOE – CURĂȚARE DELICATĂ

  Microparticulele exfoliante fi ne din formulă îndepărtează celulele de piele moarte. Îmbogățit cu vitamina E, scrubul cu aloe Dr. C. Tuna oferă luminozitate pielii, pentru un aspect întinerit. Aplică pe față și gât pe pielea umedă. Masează delicat prin mișcări circulare ascendente. Clătește cu apă din abundență.

  Oferta Aloe Vera farmasi Cosmetics

  GEL CU ALOE – HIDRATARE

  CONCENTRATĂ Îți învăluie pielea cu un strat protector. Îmbogățită cu extracte din semințe de struguri, formula cu absorbție rapidă relaxează tot corpul și oferă pielii o strălucire naturală. Aplică o cantitate adecvată și insistă pe zonele uscate și sensibile. Aplică oricând este necesar.

  CREMĂ CU ALOE – HIDRATARE ZILNICĂ

  Formula îmbogățită cu ulei de măsline susține bariera naturală de protecție a pielii împotriva factorilor iritanți. Pielea ta rămâne hidratată și strălucitoare. Aplică o cantitate mică de cremă pe față și gât pe pielea curată. Masează delicat prin mișcări circulare.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare