Măști de ten Farmasi

Măști pentru ten Farmasi bazate pe ingrediente naturale. Cu un preț accesibil, Farmasi are o gamă de 5 măști pentru ten diferite: Avocado, Castravete, Mușețel, Levănțică, Rodie. Dacă dorești un ten fin, luminos și îngrijit permanent și pe termen lung aceste măști pentru îngrijirea feței sunt soluția ideală.

Prețul de catalog pentru fiecare mască este de 12 lei. Dar cu activarea contului, cu formularul de mai jos, poți cumpăra 5 măști de ten diferite cu un preț total de 65 lei (prețul include transportul prin curier rapid, 5 măști de ten, un catalog tipărit cu pagini parfumate). Dacă ai deja contul activat: folosește-ți contul Farmasi și comandă produsele dorite cu reducere din contul tău.

Formular comandă masti de ten

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:

  Pentru 65 lei set 5 măști de ten diferite: cu Avocado, Castravete, Mușețel, Levănțică, Rodie + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 111 lei: câte 2 măști de ten cu Avocado, Castravete, Mușețel, Levănțică, Rodie (10 măști de ten în total) + catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 177 lei câte: 3 măști de ten cu Avocado, Castravete, Mușețel, Levănțică, Rodie (15 măști de ten în total) + apă micelară pentru curățarea tenului 225 ml +catalogul cu pagini parfumate + transport inclus în preţ (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Doar catalog gratuit prin poştă în termen de 9-21 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Există un număr mare de măști faciale cu și aproape toate pot fi folosite fără griji. Cu toate acestea, Farmasi vă oferă 5 măști de ten diferite, bazate pe ingrediente naturale, aplicabile pentru aproape orice tip de ten. Ideal ar fi să cumpărați câte o mască din fiecare tip pentru a constata care dintre ele este mai bună pentru tipul vostru de ten.

  Un motiv pentru a cumpăra măștile pentru ten este simplitatea cu care sunt pregătite și costul redus pe care îl au. Acestea se bazează pe ingrediente naturale (avocado, castravete, mușețel, levănțică, rodie) cu formule care nu necesită o aplicare specială. Efectul lor este aproape imediat. Devino antreprenor Farmasi, devino beauty influencer Farmasi pentru a beneficia de reducerile față de prețurile de catalog!

  Masca de ten Farmasi

  Mască ten cu castravete

  Masca pentru ten castravete

  Sheet Mask cu efect Calmant: Castravete hidratează și calmează pielea în 15 minute, datorită formulei sale speciale îmbogățite cu extract de castravete.

  Mască de ten cu Avocado

  Masca pentru ten cu avocado

  Sheet Mask cu efect Hrănitor: Avocado îți hrănește în profunzime pielea și îi oferă un aspect împrsopătat în 15 minute, datorită formulei sale speciale îmbogățite cu extract de avocado.

  Mască de ten cu mușețel

  Masca de ten cu musetel

  Sheet Mask cu efect Hidratant: Mușețel îi oferă hidratare intensă pielii tale în 15 minute, datorită formulei sale speciale îmbogățite cu extract de mușețel.

  Masca ten cu levănțică

  Masca pentru ten cu levantica

  Sheet Mask cu efect de Reînnoire: Levănțică te ajută să obții un ten uniform, hidratat și împrospătat, datorită formulei sale speciale îmbogățite cu extract de levănțică.

  Mască de ten cu rodie

  Masca pentru ten cu rodie

  Sheet Mask cu efect Energizant: Rodia oferă hidratare și prospețime pielii tale în doar 15 minute, datorită formulei sale speciale îmbogățite cu extract de rodie.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare