Beauty Influencer

Beauty Influencer Farmasi = consultanții care promovează produsele firmei. Odată înscris(ă) în echipa noastră ca beauty influencer Farmasi vei beneficia de cele mai bune prețuri la comenzile făcute online după activarea contului în magazonul online. După înregistrare ca Beauty Influencer Farmasi vei primi din partea unui sponsor desemnat pentru tine un suport personalizat pentru a te dezvolta în Afacerea Farmasi. Ne poți contacta telefonic pentru mai multe informații pentru a aplica ca Beauty Influencer Farmasi: 0765 547 674.

ÎNSCRIERE AICI

Farmasi îți oferă o mare oportunitate de afaceri, unde poți economisi atunci când cumperi, castiga mai mult cand vinzi și câștigi mai mult din construirea propriei echipe. Aplica acum și află oportunități uimitoare. Devii Beauty influencer Farmasi, devii antreprenor Farmasi. Condiție de bază: te înscrii și comanzi kitul de start Farmasi cu mostre și materiale pentru dezvoltarea ca beauty influencer.

IMPORTANT: vei primi magazinul tău online Farmasi, la cheie, având totodată un birou virtual cu toate informațiile afacerii tale.

Odată înscris(ă) vei deveni nu doar client(ă) dar vei primi și statutul de promotor al produselor Farmasi, lider virtual, respectiv Influencer Farmasi. Nu vă obligă la nimic această poziție dar vă oferă posibilitatea de a promova, vinde și câștiga bani cu ajutorul contului de beauty influencer Farmasi. Pentru înregistrare în echipa noastră și pentru a beneficia de reducerile de preț la produsele din magazinul online utilizați formularul de mai jos:

ÎNREGISTRARE AICI

Beauty Influencer Farmasi România

Prin aplicare la acest program veți beneficia de cele mai bune oferte de preț pentru produsele Farmasi. După activarea contului de Beauty Influencer Farmasi veți beneficia de o reducere de 30%-50% față de prețurile afișate în catalog. Mai mult, utilizând catalogul Farmasi aveți posibilitatea să revindeți produsele la preț de catalog beneficiind de discountul de care beneficiați. Prețul de catalog Farmasi – prețul de achiziție din contul creat în platforma online = primul profit în calitate de Beauty Influencer Farmasi.

Cum devii Beauty Influencer Farmasi?

Odată ce ai cumpărat starter kit-ul Farmasi vei beneficia de reduceri la toate produsele Farmasi între 30% și 50%. Prin cumpărarea kitului de start devii Beauty Influencer Farmasi și poți cumpăra din contul tău produsele cu discount.

Important: pentru a-ți păstra acest stat în primele 6 campanii (termen de 6 luni) de la comandarea starter kit-ului trebuie să acumulezi comenzi în valoare de minim 45 de puncte Farmasi (aproximativ 300 lei în total). Prețul kitului de start nu se ia in considerare la punctele acumulate, nu se aplică reducere la cataloage, costuri de transport, produsele care au deja incluse reduceri importante.

Beauty Influencer Farmasi

Devino Beauty Influencer Farmasi! Farmasi vă oferă o mare oportunitate de afaceri, în care poți economisi atunci când cumperi, câștigi mai mult atunci când vinzi și câștigi mai mult din construirea propriei echipe. Aplica acum și află oportunități uimitoare!

Influencer de frumusețe Farmasi

Ce este un influencer de frumusețe? Un influencer de frumusețe este cineva care împărtășește sfaturi de frumusețe și tutoriale de machiaj și promovează produse și servicii de frumusețe prin intermediul rețelelor sociale. De obicei, aceste persoane au o mulțime de urmăritori și își folosesc platforma pentru a-și împărtăși opiniile și experiențele cu diferite produse de înfrumusețare.
Farmasi îți oferă o mare oportunitate de afaceri, unde poți economisi atunci când cumperi, castiga mai mult cand vinzi și câștigi mai mult din construirea propriei echipe. Aplica acum și află oportunități uimitoare.

 

Compare items () compare