Șampon cu keratină

Cumpără șampon cu keratină Farmasi cu discount. Orice set cumpărat îți aduce și un cont în magazinul online prin care ai acces la reduceri permanente de 20% față de prețurile afișate în catalogul Farmasi. Fără obligații de comenzi din contul creat poți comanda oricând orice produs Farmasi cu discount 20%. Se adaugă prețul de transport prin curier rapid de 14 RON și un catalog tipărit.

Formular comandă șampon Keratină

BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:

  Pentru 147 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + catalogul tipărit + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 77 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + catalogul tipărit + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 118 lei: şampon cu keratină 360gr + spray cu keratină pentru păr 115ml + catalogul tipărit + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Pentru 195 lei: şampon cu keratină 360gr + mască de păr keratină 200gr + spray de păr cu keratină 115ml + ser de păr cu keratină 30ml + catalogul tipărit + transport inclus în preţ (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU
  Catalog ONLINE prin email sau WhatsApp în termen de 9-21 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Renumitul șampon reparator cu keratină.

  ➡️Șamponul curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.
  ➡️Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
  ➡️Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată.

  FARMASI ȘAMPON CU KERATINĂ 400ML

  Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime.

  Mod de utilizare: Masează pe păr până obții o spumă bogată. Se clătește cu apă din abundență. Pentru un efect de netezire de durată, aplică Masca de tratament cu keratină pentru păr. Masca (balsamul pentru păr pe bază de cheratină) are nevoie de minim 5 minute pentru a avea un efect bun.

  Farmasi mască de păr KeratinaFARMASI MASCĂ DE PĂR CU KERATINĂ 200ML

  Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.

  Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

  Spray KeratinaFARMASI SPRAY DE PĂR CU KERATINĂ 115ML

  Spray-ul de reparare cu keratină pentru păr netezește suprafața părului, oferind luciu instantaneu. Mod de utilizare: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.

  Ser de par Keratina FarmasiFARMASI SER DE PĂR CU KERATINĂ 30ML

  Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată. Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

  Keratina regenerează părul degradat

  Keratina este componenta principala a parului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viata, pot degrada parul si de aceea, nivelul de keratina din compozitia acestuia se diminueaza.

  Keratina este o proteina speciala, component major al pielii, unghiilor si parului. Amono-acizii care contribuie la formarea keratinei au o serie de proprietati unice si, in functie de nivelul acestora, keratina poate fi flexibila si tare – in cazul unghiilor, sau moale – in cazul pielii.

  Keratina este un component special care ajuta la formarea parului. Cand parul este coafat in exces si supus factorilor externi (soare, vant, etc), keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lipsit de elasticitate si greu de aranjat.

  Cercetatorii au descoperit insa o solutie pentru aceasta situatie: keratina este extrasa din alte surse naturale si introdusa in suplimente speciale sau tratamente pentru par. Aplicata direct pe par sau administrata sub forma de supliment, keratina patrunde in profunzime, reparand structura firului de par.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare