Cum se utilizează șamponul cu usturoi

Șamponul cu usturoi este cel mai vândut produs Farmasi. Cum se utilizează șamponul cu usturoi? Este recomandat să utilizați atât șamponul cu usturoi, Capixyl și Trichogen cât și masca de păr și uleiul concentrat de usturoi. Sunt trei produse cosmetice pe care le puteți cumpăra de pe acest site accesând pagina de comandă AICI.

Instrucțiuni de utilizare șampon cu usturoi

Instrucțiuni de utilizare pentru șamponul cu usturoi Farmasi: se aplica pe parul umed și pe scalp. Se masează șii se lasa să acționeze cateva zeci de secunde. Clătiți cu apă din abundență. Repetați dacă parul este gras. După șamponare lasați șamponul să ”zăbovească” pe păr și pe scalp aproximativ 3 minute.

Formular comandă set complet pe bază de usturoi:

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ/SET DE PRODUSE):

  Pentru 80 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 85 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul tipărit (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 71 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 68 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU/ȘI

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Tutorial utilizare șampon cu usturoi Farmasi

  Mai jos aveți un clip video cu instrucțiuni pentru utilizarea șamponului cu usturoi Farmasi dar și pentru folosirea celor trei produse cosmetice farmasi pe bază de usturoi, trichogen și capixyl.

  Folosirea celor trei cosmetice pe bază de usturoi Farmasi

  Pentru a obține rezultate maxime în ritualul cosmetic de îngrijirea a părului cu dorința de a stopa căderea firelor de păr este necesar să folosiți toate cele 3 produse din gama Reviving de la Farmasi. Etapele de utilizare pentru șamponul cu usturoi, masca de păr cu usturoi și serul concentrat cu usturoi sunt următoarele:

  1. Primul ingredient folosit este uleiul concentrat de usturoi. Puneți în palmă câteva picături din uleiul de usturoi. Apoi masați cu ambele palme acest ser de usturoi pe firele de păr. Atenție: nu pe scalp. Pur și simplu ungeți firele de păr cu acest ulei. Nu într-o cantitate excesivă. Puneți în palmă și treceți firele de păr prin palma pe care ați aplicat uleiul concentrat cu usturoi. După aplicarea serului concentrat de usturoi pe firele de păr așteptați 15-20 minute.

  2. Al doilea ingredient folosit este șamponul cu usturoi. Îl aplicați pe părul umed și pe scalp. Șamponați foarte bine. Apoi așteptați 2-3 minute pentru ca șamponul să acționeze. Clătiți foarte bine. Dacă părul este mai gras repetați procesul: șamponare, clătire.

  3. Al treilea pas masca de păr pe bază de usturoi și capixyl. Se pune (se stoarce din tub) în palmă. Apoi se freacă firele de păr cu crema din tubul cu masca de păr. După întinderea și aplicarea pe toate firele de păr (nu pe scalp) se așteaptă 5-10 minute. Apoi se clătește foarte bine părul și scalpul.

  2 Comments
  1. Reply
   Viky mai 6, 2024 at 12:43 pm

   Un articol foarte util pentru folosirea șamponului cu usturoi de la Farmasi. Informații complete și extrem de utile!

  2. Reply
   Ioana mai 6, 2024 at 12:45 pm

   In cele din urma am aflat utilizarea samponului Farmasi. Cum se foloseste șamponul Farmasi, uleiul concentrat, masca de păr pe bază de usturoi. Multumesc!

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare