Catalog Farmasi mai-iunie-iulie-august

Catalog Farmasi mai-iunie-iulie-august. Un catalog Farmasi de început de drum. Este prima broşură a acestei firme după începutul activităţii în România, în aprilie 2019. Din acest motiv acest prim catalog este valabil pentru o perioadă mai mare.

Chiar dacă broşura este valabilă până în luna august inclusiv campaniile rămân lunare. O campanie nouă începe la data de 1 a fiecărei luni şi se încheie la final de luna. Avem astfel o broşură valabilă pentru 5 luni (aprilie-august 2019).

Un catalog Farmasi septembrie va marca de fapt a doua broşură pe acest an pentru această firmă.

O broşură Farmasi are 160 de pagini plasticate şi o greutate de aproximativ 300 grame.

Pentru a primi un catalog gratuit Farmasi este necesar să vă înregistraţi de pe acest website. Primiţi un singur catalog gratuit la înregistrare din partea sponsorului (pe cheltuiala acestuia).

Înscriere Farmasi

Formularul de inscriere Farmasi are două opţiuni (alegeţi doar una). Prima opţune este catalogul gratuit. A doua opţiune este pachetul de bun venit Farmasi cu 15 produse incluse la 63 lei (transport inclus).

Catalog Farmasi online

Catalog Farmasi online pe care îl puteţi consulta de pe orice dispozitiv conectat la internet. Această broşură virtuală este disponibilă oricând pe acest website. O puteţi răsfoi ca pe un catalog tipărit.

Puteţi mări catalogul pe tot ecranul. Puteţi da paginile utilizând săgeţile laterale. Vă puteţi folosi de această broşură virtuală pentru a lansa o comandă. Sau, dacă doriţi doar să cunoaşteţi produsele firmei, aveţi un catalog de prezentare la îndemână.

De reţinut că această broşură virtuală este absolut identică cu cea tipărită. Altfel spus: ori folosiţi această broşură online ori consultaţi catalogul tipărit este acelaşi lucru.

Catalog Farmasi video

Vă propunem spre vizionare şi o broşură video. Pe acest site veţi găsi în permanenţă o broşură video. De ce? Pentru că este ulor de conultat. Este o vitrină video virtuală cu toate produsele firmei pentru o campanie. Oferta firmei poate fi consultată astfel cu uşurinţă.

Peste 3000 de produse nu pot fi cuprinse într-un singur catalog. Din acest motiv catalogul va include în primul rînd produsele aflate la promoţie. Toate celelalte produse le puteţi găsi în magazinul online Farmasi. Acolo sunt cele mai multe produse. Iar în catalogul online veţi găsi ofertele de campanie.

Un catalog tipărit nu poate cuprinde oferta întreagă a unui magazin online. Dar pe această pagină vă oferim promoţiile, reducerile şi ofertele în vigoare.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!