Catalog Farmasi iulie-august-septembrie 2020

Catalog Farmasi iulie-august-septembrie 2020: broşura cosmetice cu numărul 3 pe acest an. Un catalog Farmasi de vară cu cele mai noi produse, broşură pe care o veţi putea consulta pe această pagină imediat ce va intra în vigoare. Noul Catalog Farmasi Online îl veţi putea folosi pentru comenzi începând cu data de 1 iulie 2020.

Important şi bine de ştiut: oferta Farmasi este actualizată pe bază de catalog trimestrial, mai exact din 3 în 3 luni. Altfel spus un catalog al firmei este valabil timp de 3 luni pentru comenzi de la data de la care intră în vigoare. Noul catalog Farmasi, broşura de vară a firmei va fi valabilă la fel, pentru o perioadă de 3 luni: iulie, august, septembrie din 2020.

Coduri pentru catalog Farmasi Campanie 3 pe 2020

 • 7073652 – 1 bucată
 • 2007010 – 10 bucăţi
 • 2007025 – 25 bucăţi
 • 2007100 – 100 bucăţi

Catalog Farmasi iulie 2020

Noul catalog Farmasi, broşura de vară, va intra în vigoare începând cu data de 1 iulie 2020. Până la acea dată utilizaţi pentru comenzi brosura in curs. Veţi putea consulta cu siguranţă pe această pagină şi mai ales pe acest website viitorul catalog de la Farmasi.

catalog Farmasi iulie august septembrie

Catalog Farmasi online iulie august septembrie

Este o broşură nouă. O broşură cu cele mai recente oferte, propuneri de produse cosmetice. Sunt produse noi, sunt piese de rezistenţă cu preţuri promoţionale cât şi produse cosmetice nou aduse în cel mai nou catalog cosmetic. O ofertă unică pe piaţa online de cosmetice din România. Produse de calitate disponibile în online!

Magazin Farmasi

La fel ca tangoul argentinian produsele cosmetice de la Farmasi reprezintă eleganţa şi corectitudinea, magia unor cosmetice de calitate pe care le puteţi cumpăra online la preţuri speciale. MLM înseamnă multimarketing… înseamnă totodată vânzarea directă de produse. Iar acestă vânzare directă de produse în cazul nostru se realizează prin Magazin Farmasi online. Vorbim despre un sistem de outlet cosmetics. Aplici la MLM sau doreşti doar să cumperi în calitate de clientă din magazinul Farmasi: beneficiezi de preţuri de nivel outlet online cosmetice.

Outlet Cosmetice

Principiul de outlet este deja cunoscut: un magazin care comercializează produse noi, de calitate la preţ de producător. Outlet-ul este cunoscut şi recunoscut pentru produse de îmbrăcăminte, pentru haine. Intrăm însă într-o etapă nouă şi Farmasi vine cu principiul de Outlet Cosmetice. Altdel spus, produse cosmetice la preţ de producător pe care le puteţi cumpăra direct din magazinul online. Mai mult, aşa cum cei mai mari producători care îşi vând produsele cu preţ de fabrică în regim de outlet… Farmasi Outlet vă oferă produse la preţ de fabrică dar vă propune şi discounturi speciale.

Outlet Cosmetics cu reducere

Farmasi este o firmă de vânzări directe. Altfel spus, pe palierul produselor comercializate direct de o fabrică, în primul rând Farmasi oferă produse în regim de „outlet cosmetics”. Definiţia Outlet-ului este dezvoltată în zona produselor cosmetice de Farmasi. Altfel spus… În calitate de clientă puteţi achiziţiona produse cosmetice la preţ de fabrică din magazinul online. În plus… Puteţi dezvolta contul de client outllet Farmasi într-unul de reprezentant, consultant Farmasi.

1 Comment
 1. Reply
  Dana grigore iulie 26, 2020 at 5:20 pm

  Buna ziua …ași dori sa fiu client ( reprezentant ) farmaci sa imi comand pt mine sau poate si pt altcineva..va multumesc
  Ce ar trebui să fac ? ..sau in cazul in care nu am in fiecare luna comanda este vreo problema ? Trebuie sa platesc ceva sau am un barem de facut o anumita comanda ?

  • Reply
   Farmasi Romania iulie 27, 2020 at 11:53 am

   Buna ziua! Aveti nevoie de un cont client in primul rand. Va puteti inregistra folosind pagina de inregistrare de pe acest site – AICI.

   Apoi despre afacere aveti articole cu explicatii despre castiguri pe acest site.

   Pe scurt:
   La Farmasi te bucuri de reducerea de 23% sau 30% indiferent de valoarea comenzii, indiferent ca, iei produsele pentru tine sau vrei sa faci vanzari.
   Ai reducere 23% la parfumuri si cosmetice, 30% la gama de produse Dr. C Tuna & Mr Wipes (intretinere casa) – produsele iti vor aparea in cont direct cu reducerea aferenta
   MULTIPLE VARIANTE DE COLABORARE

   1.CLIENT
   Poti comanda produse pentru tine si familia ta fara a fi nevoit/a sa vinzi produse sau sa creezi o echipa. Ti se aplica reducere direct pe produse (23 sau 30%) din cont. Primesti produsele la usa

   2.VANZATOR
   Castigi bani aratand catalogul prietenelor, cunostintelor, colegilor de munca. Aduni comenzile de la ei si plasezi comanda din contul tau. Castigi din diferenta de pret de catalog si pretul cu care le cumperi tu.

   3.LIDER
   Castigi si mai multi bani, arati la cat mai multe persoane beneficiile de a fi partener FARMASI, firma te recompenseaza cu bonusuri de 4 pana la 22% din toate vanzarile ce vor fi pe echipa ta.

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!