Catalog Farmasi 2021 ianuarie

Noul Catalog Farmasi pentru anul 2021 va fi valabil o perioadă de 6 luni. Catalog Farmasi online valabil pentru ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie. O broşură Farmasi de durată mai lungă dedicată produselor cosmetice deja consacrate ale firmei.

Înscriere Farmasi

Catalog Farmasi 2021

Catalog Farmasi 2021: preţurile afişate sunt cele de vânzare. După înregistrare în magazinul online veţi primi reducerile de care beneficiază atât clienţii cât şi consultanţii Farmasi. Aceste discounturi sunt de 30% sau 23%. Reducerile se aplică la preţurile pe care le puteţi consulta în catalog. Toată gama de produse de la Dr. C. Tuna şi Mr Wipes beneficiază de o reducere de 30% faţă de preţurile de catalog. Toate celelealte produse au o reducere de 23%.

De reducere de 23% faţă de preţul afişat în catalog beneficiază toate parfumurile firmei.

2021 Farmasi Catalog online

Reducerea se aplică per produs şi nu pe valoarea totală a comenzii. De reduceri beneficiaţi doar dacă faceţi comanda Farmasi online din contul personal. Astfel, după logarea în contul personal pentru a face comanda Farmasi veţi constata preţurile cu reducere. Toate preţurile la persoanele care nu sunt înregistrate, nu sunt logate, sunt cele afişate în catalogul tipărit Farmasi.

Catalog Farmasi ianuarie 2021

Catalog Farmasi Ianuarie 2021: prima broşură din acest an. Sunt produsele cosmetice care vor fi disponibile în catalog timp de 6 luni. Pe această pagină veţi putea consulta noul catalog Farmasi pe 2021 in format online. Broşura online este identică cu catalogul tipărit. Pentru realizarea comenzii puteţi folosi şi catalogul Farmasi în versiune online. Pe această pagină vom prezenta şi catalogul video Farmasi pe 2021, o broşură cu produsele firmei uşor de consultat. Oferta Farmasi este disponibilă cu reduceri după înregistrare în magazinul online.

Catalog Farmasi format PDF

Catalogul Farmasi în format PDF îl puteţi consulta pe pagina dedicată a acestui website AICI. Toate cataloagele prezentate pe acest website sunt identice cu broşura tipărită şi pot fi consultate de pe orice dispozitiv conectat la internet. Catalogul video şi cel online pot fi consultate atât de pe calculator sau laptop cât şi de pe telefon sau tableta conectate la internet.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!