Ten fără acnee

Cosmetice Farmasi pentru tenul predispus la acnee: set cu 4 produse pentru o piele frumoasă, fără imperfecţiuni. De la cele mai severe cazuri de acnee până la erupţii ocazionale această gamă Farmasi este creată pentru a trata pielea cu grija pe care o meriţi. Deblochează porii, controlează producţia excesivă de sebum, calmează inflamaţiile, reduce roşeaţa şi ajută substanţial la reducerea semnificativă a cicatricilor post acneice. Toate produsele se bazează pe ingrediente naturale!

La comanda cu înregistrare de pe acest website, completând formularul de mai jos, puteţi alege (bifa) unul dintre cele trei seturi de la cel minimal până la cel complet cu 4 produse cosmetice. Toate preţurile includ alături de produsele din set şi transportul prin Urgent Cargus + un catalog Farmasi în vigoare cu pagini parfumate.

IMPORTANT: DACĂ AVEŢI DEJA CONT FARMASI NU VĂ MAI PUTEŢI ÎNREGISTRA CU COMANDĂ!

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 147 lei pachetul complet tratament anti-acnee: serum 30ml + crema de fata 50ml + gel de curățare 100ml+ loţiune tonică 125ml + transport inclus în preţ Urgent Cargus + broșură utilizare kit anti-acnee + catalog în vigoare Farmasi (plata la primire).

  Opţional puteţi adăuga la comanda Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU
  Primeşti doar ONLINE și nu fizic un catalog ONLINE în termen de 6 - 21 zile. Catalog online prin Whatsapp sau email DOAR.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Ten fără acnee

  Ten mai curat, fără impurităţi, fără acnee, cu un program susţinut de produsele cosmetice Farmasi. Orice set de produse veţi alege din oferta de mai sus cu siguranţă veţi avea rezultate. Aceste nu vor veni însă peste noapte. Aveţi nevoie de folosirea unui ritual cosmetic zilnic cel puţin 30 de zile pentru a constata rezultate şi beneficii cu aceste produse cosemtice bazate pe ingrediente naturale.

  Farmasi tratament acnee

  Cauzele acneei

  Acneea reprezintă o afecțiune inflamatorie cronică a pielii, care provoacă puncte albe, puncte negre (comedoane) şi coșuri, în special la nivelul tenului, umerilor, spatelui, gâtului, toracelui şi brațelor, deoarece aceste zone prezintă cele mai multe glande sebacee. Acneea se produce când foliculii piloși (de par) se umplu de uleiuri si celule cutanate moarte. Glandele care produc grăsime (glande sebacee) sunt stimulate de hormonii masculini produși de glandele suprarenale, atât la bărbați, cât şi la femei.

  Acneea este provocată în primul rând de sebumul în exces.

  Există patru mari cauze care determină acneea:

  • Producţia excesiva de sebum, mai ales in apropierea foliculilor piloși.
  • Activitatea excesiva a unui tip de hormon (androgeni), schimbări asociate frecvent adolescenţei, dar care pot sa apară la orice vârstă.
  • Umplerea foliculilor de par cu sebum si celule moarte.
  • Activarea unor bacterii de la nivel tegumentar care devin mai agresive şi determină inflamație atunci când se produce sebum in exces.

  Farmasi Cosmetice anti-acnee

  Cum ajută produsele Farmasi la remedierea acneei?

  • Bazate pe ingrediente naturale, aceste produse ajută la înlăturarea bacteriilor care provoacă acneea. Totul pe baza unor ingrediente naturale, fără chimicale, fără parabeni.
  • Deblochează porii, controlează producţia excesivă de sebum.
  • Calmează inflamaţiile, reduce roşeaţa.
  • Ajută substanţial la reducerea semnificativă a cicatricilor post acneice.
  • Este prima gamă de produse cosmetice anti-acnee, complexă şi completă, bazată pe acid salicilic şi acid glicolic.
  • Ritual cosmetic acnee

  Tratament complet Farmasi anti-acnee

  Setul compus din 4 produse cosmetice Farmasi asigură un tratament complet cu rezultate pentru a obţine un ten curat, fin, fără probleme şi mai ales fără acnee sau probleme de sebum. Cele patru produse sunt bazate pe produse naturale, nu conţin parabeni şi întrunesc toate standardele europene de calitate.

  Un tratament util este şi cel format din doar două produse cosmetice pentru ten: serul destinat uzului zilnic cu acid salicilic plus crema hidratantă cu textură care ajută la controlul excesului de sebum lu matifierea tenului. O cremă de balansbazată pe ingrediente naturale: apă marină, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Beneficii Cosmetice Acnee Farmasi

  Îngrijire ten pentru acnee în 4 paşi

   Cele patru etape ale ritualului complet de îngrijire a tenului pentru acnee cu produse cosmetice Farmasi sunt: CURĂŢARE, TONIFIERE, TRATARE, PROTECŢIE. Pentru fiecare dintre aceşti paşi aveţi mai jos produsele şi etapele în cronologie a procedurii de îngrijire a tenului.

  Acne Clear Complexion FarmasiPasul 1: CURĂŢAREA tenului

  Demachiant Acne Clear Complexion 100 ml

  Un cleanser (demachiant) care purifică porii îmbunătățit cu 2% acid salicilic pentru a diminua aspectul porilor dilatați, erupțiilor și sebumului. Curăță blând şi delicat și purifică fără a usca pielea.

  Aplicați pe pielea umedă. Masați delicat tenul pentru 20-30 de secunde. Evitați zona ochilor. Clătiți cu apă din abudență cu apă căldută și uscați pielea prin tapotare. Continuați rutina cu Loțiunea tonică Acne Pore Purifying.

  Ingrediente pentru demachiant (cleanser) : 2% acid salicilic, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Acne Pore Purifying FarmasiPasul 2 ritual îngrijire ten: TONIFIERE cu loţiunea tonică

  Acne Pore Purifying Loțiune tonică 225 ml

  Tonicul cu 0,5% acid salicilic exfoliază blând, curăță porii și controlează sebumul fără a fi prea dur cu pielea. După curățare, aplicați  produsul pe ten cu ajutorul unei dischete demachiante. Evitați zona ochilor. Nu clătiți. Continuați rutina cu Serumul Acne Blemish Control. Ingrediente: 0,5% acid salicilic, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Acne Blemish Control Serum FarmasiPasul 3 rutină îngrijire ten: TRATARE cu ser destinat uzului  zilnic

  Acne Blemish Control Serum 30 ml

  Este pasul din ritual ce are ca intenție tratarea tenului pentru a ajuta la stoparea amplificării acneei. Acesta este un serum destinat uzului zilnic pentru acnee cu 1% acid salicilic, pentru a acționa asupra comedoanelor în timp ce previne apariția unora noi. Aplicați 2-3 picături o dată pe zi în zonele vizate pe tenul curat. Evitați zona ochilor. Continuați rutina cu Crema Acne Balancing.

  Ingrediente produs: 1% acid salicilic, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Pasul 4: PROTECŢIE împotriva acneei

  Acne Balancing Cremă FarmasiAcne Balancing Cremă 50 ml  

  Preţul de lansare pentru acest produs este de 45 de lei, preţ de catalog Farmasi, produsul poate fi cumpărat cu reducere la 31,5 lei la comanda cu înregistrare, după activarea contului în magazinul online Farmasi. Realizând comanda de pe acest website veţi beneifica de înregistrarea gratuită şi activarea contului şi de preţul cu discount aplicat clienţilor şi consultanților Farmasi.

  Descriere cremă:

  Crema hidratantă cu textură ușoară ajută la controlul excesului de sebum și matifiază tenul. De asemenea, ajută la netezirea și curățarea porilor, precum și la menținerea pielii hidratate, hrănite și suple.

  Instrucţiuni de utilizare cremă anti-acnee:

  Aplicați dimineața și/sau seara pe ten, după Serumul Acne Blemish Control. Aplicați o cantitate mică pe ten prin masaj în mișcări circulare până când produsul este absorbit în piele.

  Ingrediente cremă anti-acnee: apă marină, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

  Remediu pentru acnee

  Acneea poate fi o dilemă complexă şi deranjantă totodată, motiv pentru care farmasi a creat, începând cu februarie 2021, o gamă completă pentru îngrijirea tenului: Dr. C. Tuna Acne. Aşa cum puteţi constata, aceste produse fac parte din profilul principal al firmei: DR. C. Tuna, produse care beneficiază de o reducere substanţială după ce reuşiţi să vă înregistraţi în magazinul online farmasi fie că doriţi să rpmâneţi doar clientă sau veţi avea intenţia de a deveni consultant al firmei. Reţineţi aşadar: înregistrarea vă aduce statutul de client la fel ca la orice firmă care vinde produse cosmetice online.

  Rutina simplă cu patru produse în patru paşi vizează tenul predispus la acnee şi îi reduce substanţial imperfecţiunile conducând la un ten neted şi frumos.

  Pentru orice doamnă sau domnişoară tenul şi îngrijirea pielii feţii este o grijă zilnică. Un ten curat, elegant aduce bucurie şi linişte. Un ten cu acnee aduce îngrijorare şi dorinţa de a rezolva această problemă. Produsele cosmetice Farmasi bazate pe ingrediente naturală vă ajută să scăpaţi de această problemă.

  Cosmetice Farmasi pentru acnee

  Această nouă gamă de produse cosmetice de la Farmasi face parte din cunoscuta serie Dr. C. Tuna, produse de calitate bazate pe ingrediente naturale. Este deja cunoscută gama de produse Dr. C. Tuna pe bază de usturoi care ajută la stoparea căderii părului: şampon cu usturoi Farmasi şi gama formată din produsele adiacente pe bază de usturoi şi capixyl. Toate produsele cosmetice din gama Dr. C. Tuna de la Farmasi sunt recunoscute deja în România pentru calitate, susţinerea cu ingrediente naturale pentru probleme importante: acnee, mătreaţă, căderea părului.

  Compare items () compare