Spumă Modelatoare pentru Păr 150ml

Farmasi Spuma Modelatoare ParSpuma modelatoare ajută la modelarea coafurii tale și o menține pe durata întregii zile. Formula hrănitoare, îmbogățită cu complex de keratină pe bază de plante și acid hialuronic, ajută părul deteriorat să-și recapete suplețea și aspectul strălucitor. Scapă de părul electrizat cu Dr. C. Tuna Styling Mousse pentru Păr, cu formula sa unică îmbogățită cu un Complex de Keratină pe bază de plante și Acid Hialuronic! Lasă părul moale instantaneu și îi oferă strălucire. Ajută la protejarea părului de daunele cauzate de uscătoarele de păr și de instrumentele de styling pe bază de căldură.

Dr. C. Tuna Spuma Modelatoare pentru Par 150ml

Cum se utilizează:

A se agita înainte de utilizare. Puneți o cantitate suficientă în palmă, apoi aplicați pe părul umed sau uscat. Nu e nevoie de clătire. Atenționare: H222 Produs extrem de inflamabil. P210 A se păstra la distanță de căldură, scântei, flăcări, suprafețe încinse. A nu se utiliza în zone în care se fumează. P211 A nus e pulveriza către flăcări sau alte surse de incendiu. P251 Recipient sub presiune. A nu se deteriora sau arde chiar și după utilizare. P410 + P412 A nu se depozita direct în lumina solară. A nu se expune la temperaturi mai mari de 50 ° C / 122 ° F. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Informații produse

Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Hydrolyzed Keratin, Hyaluronic Acid, Aqua, Aminomethyl Propanol, Propylene Glycol, Parfum, Polyvinylcaprolactam, PPG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare