Șampon Farmasi uscat bio spray

Comandă șamponul uscat inventat de NASA și perfecționat de Farmasi! Oferta de mai jos include la 63 lei 2 spray-uri șampon uscat. În preț este inclus transportul prin curier rapid și un catalog cu pagini parfumate.

Comandă folosind formularul de mai jos

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

  Doresc:

  Pentru 63 lei: 2 șampoane spray + catalog cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Descriere șampon uscat 150 ml

  Datorită formulei speciale, șamponul uscat Farmasi conferă volum extrem părului, fără să-l încarce. După fiecare aplicare, părul arată proaspăt și are un miros extrem de plăcut! Ingrediente cheie: pudră din amidon de orez, care împrospătează apectul părului și reduce excesul de sebum, Benzophenon 4, care oferă protecție sporită împotriva razelor UV și D-panthenol, care crește elasticitatea părului, îl hidratează în profunzime și îi redă straălucirea și sănătatea.

  farmasi Sampon Uscat

  Detaliile tehnice ale șamponului uscat

  Propane, Isobutane, Alcohol Denat, Oryza Sativa (Rice) Starch, Fragrance/Parfum, Cetrimonıum Chloride, Benzophenone-4, Panthenol, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!
  Compare items () compare