Ceară pentru sprâncene Farmasi

Ceara pentru sprâncene se bazează pe aceeași formulă inovatoare și unică Farmasi ce are la bază capixyl-ul dar și uleiul esențial de migdale. Foarte important: este o ceară dedicată, pe bază de produse naturale pentru îngrijirea sprancenelor și nu pentru epilarea srâncenelor. Este o ceară de styling pentru sprancene de la Farmasi.

Comandă ceara pentru sprâncene

Prețurile din ofertele de mai jos sunt valabile doar pentru comanda cu înregistrare cont Farmasi. Oferta nu se adresează persoanelor care au făcut deja comenzi și au cont Farmasi.

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:
  Pentru 49,56 lei: ceară pentru sprancene 25g + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 94 lei (transport inclus Urgent Cargus): ceară pentru sprancene 25g + şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 105 lei (transport inclus Urgent Cargus): ceară pentru sprancene 25g + 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 122 lei (transport inclus Urgent Cargus): ceară pentru sprancene 25g + 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 52,98 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 171,98 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 188,78 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj lichid + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

  Pentru 94,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Important: dacă veți bifa mai multe oferte veți plăti doar un transport și un catalog în suma finală.

  Ceara de styling pentru sprâncene

  Ceara transparenta pentru stilizarea sprancenelor de la Farmasi adaugă volum și modelează perfect parul sprancenelor. Vă permite să obțineți efectul sprâncenelor groase și perfect aranjate, dacă asta vă doriți, sau să le dați un aspect stufos, la modă.

  Ceara pentru ingrijirea sprancenelor

  Odată ce veți începe să aveți grijă de firele de păr ale sprâncenelor, acestea vă vor răsplăti, devenind mai strălucitoare, mai groase și de o culoare mai intensă, iar toate aceste aspecte vă vor îmbunătăți în mod semnificativ aspectul.

  Tutorial video utilizare ceară de sprâncene

  Un produs de îngrijire a sprâncenelor pe care îl poți găsi doar în oferta Farmasi. Ceara de styling pentru srâncene îți asigură volum și îți modelează frumos forma sprâncenelor. Este o modalitate rapidă care asigură o formă groasă a sprâncenelor și totodată le susține, le revigorează și le dă un volum frumos.

  Descriere ceară styling sprâncene

  Ceara de sprâncene Farmasi, cu formulă specială ce conține Capixyl™ și Ulei de Migdale, oferă sprâncenelor un aspect plin și o finisare naturală, în timp ce le hrănește. Nu adaugă greutate excesivă firelor, astfel încât acestea nu se lasă. Oferă fixare de lungă durată datorită formulei rezistente la apă.

  Ceara styling sprancene

  Instrucţiuni de utilizare ceară sprâncene

  Aplicați o cantitate mică de ceară pe sprâncenele curate și uscate. Este recomandat a se curăța pensula după fiecare aplicare, iar aplicarea să se efectueze cu pensula curată.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare