Masca Intensive Repair

Masca Intensive Repair Farmasi

Masca de păr Intensive Repair conține Proteine și Keratină Vegetală Hidrolizată, pentru a proteja părul de factorii dăunători externi, și Uleiuri Vegetale, pentru hrănirea și hidratarea părului în profunzime. Utilizarea frecventă a acestei măști ajută părul să își redobândească elasticitatea.

Dr. C. Tuna Masca Intensive Repair 200ml

Cum se utilizează

Masează pe părul curat și umed. Aplică masca de la vârfuri, până spre rădăcină. Las-o să acționeze pe păr timp de 3-5 minute. Clătește părul cu apă din abundență. Pentru o îngrijire intensivă a părului, utilizează masca de de 4-5 ori pe săptămână. Pentru o îngrijire normală, utilizează masca de 1-2 ori pe săptămână. Pentru rezultate optime, recomandăm utilizarea măștii alături de restul produselor din această gamă. Atenție: Numai pentru uz extern. Evită contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătește bine cu apă din abundență. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se expune în lumina directă a soarelui. A se depozita la temperatura camerei.

Informații produse: Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Hydrolyzed Keratin, Hyaluronic Acid, Aqua, Aminomethyl Propanol, Propylene Glycol, Parfum, Polyvinylcaprolactam, PPG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare