Creşterea părului

Şampon pentru refacerea părului cu usturoi şi capixyl cu cosmetice Farmasi. Un ajutor pentru regenerarea firului de păr bazat pe ingrediente naturale: usturoiul şi capixylul. Usturoiul este folosit din vechi timpuri chiar şi în medicina tradiţională românească pentru regenerarea firelor de păr. Capixylul este un ingredient destinat tratării alopeciei, o peptidă revoluţionară. Capixyilul este un extras de trifoi roşu, o peptidă absolut naturală şi prietenoasă cu organismul uman.

Şampon pentru regenerarea părului Farmasi: şampon cu usturoi şi capixyl, mască de păr cu usturoi şi capixyl, ulei esenţial de usturoi cu extras din sâmburi de migdale şi cu vitamina E. Produsele pe bază de usturoi şi capixyl pentru refacerea părului sunt cele mai vândute cosmetice Farmasi.

Formular înscriere cu comandă cosmetice creştere păr

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 49,58 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 166 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500gr + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj True color + un rimel Mascara Zen) + cremă de mâini cu ulei de măsline + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Pentru 88,08 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

  Kit de Start la 75,98 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă cu cărbune activ, gel de masaj, pastă de dinţi, cremă de mâini cu găbenele, ghid îngrijire, transport inclus, plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Şampon cu şampon cu usturoi

  Ingrediente naturale folosite pentru creşterea şi regenerarea firelor de păr din zona scalpului. Altfel spus este vorba de stoparea căderii părului. Pentru probleme mai importante însă, pentru a scăpa de chelie, pentru alopecie este necesar să ţineţi cont de recomandările medicului dermatolog. Există însă două substanţe, două ingrediente esenţiale: usturoiul şi capixylul. Un ajutor pentru creşterea părului eficient, bazat pe componente naturale: şamponul cu usutori Farmasi.

  Pentru regenerarea şi revitalizarea părului găsiţi în catalogul Farmasi cosmetice bazate pe ingrediente naturale: usturoi, extract de arbore de ceai verde, aloe vera.

  Alopecia constă în căderea parului şi poate fi de mai multe tipuri. Aceasta se manifestă prin căderea părului în anumite porţiuni ale scalpului, dar şi de pe faţă sau căderea genelor ori a sprâncenelor.

  Cosmetice regenerare păr usturoi capixyl

  În cazul alopeciei areata autoimune, cauzele nu sunt pe deplin cunoscute, fiind incriminaţi mai mulţi factori genetici sau de mediu ce pot declanşa răspunsul exagerat al sistemului imunitar, care se manifestă prin afectarea foliculilor şi căderea părului în anumite porţiuni ale scalpului. Studiile arată că persoanele cu alopecie areata au un risc mai crescut de a dezvolta şi alte afecţiuni autoimune, precum vitiligo , astm , alergii etc.

  Creşterea părului

  Singurul ajutor efectiv pentru alopecie este utilizarea ingredientelor cosmetice pe bază de usturoi şi pe capixyl.
  Alte terapii alternative pentru alopecie sunt: acupunctura, aromaterapia, administrarea de probiotice, zinc, biotină, consumul de băuturi cu aloe vera, masajul scalpului cu uleiuri esentiale (rozmarin, lavandă, mentă, arbore de ceai, de ricin sau de jojoba), suplimentele cu ginseng, ceai verde sau dieta antiinflamatoare.

  Alopecia areata nu poate fi prevenită, dar anumite măsuri pot limita riscul de cădere a părului. De exemplu, pieptănarea corectă a părului, folosirea produselor cosmetice naturale. De asemenea, este foarte importantă şi alimentaţia. Pentru a fi sănătos, părul are nevoie de cât mai mult fier şi zinc, minerale.

  Usturoiul stopează căderea părului

  Departamentul de Dermatologie din cadrul Universitatii de Stiinte Medicale a efectuat un studiu clinic pentru a determina eficacitatea usturoiului in tratamentul local al acestei forme de alopecie. Rezultatele studiului au dovedit ca usturoiul este o metoda eficienta pentru tratarea persoanelor afectate de aceasta boala. Grupul pentru studiu a fost alcatuit din 40 de subiecti, dintre care jumatate au fost tratati prin aplicatii locale de gel cu extract de usturoi, in timp ce restul de subiecti au primit un tratament placebo. 95% dintre cei 20 de participanti tratati cu gel au avut rezultate moderate pana la bune. Doar un singur subiect a obtinut rezultate excelente.

  Farmasi tratament creşte păr

  Usturoiul conţine doi compuşi prescrişi în mod frecvent de catre medicii dermatologi pentru tratarea matretii si a mai multor tipuri de dermatite. Este vorba de sulf si seleniu, elemente pe care usturoiul le contine in cantitati mari.

  Seleniul si sulful (din usturoi) intaresc structura parului matur si stimuleaza incoltirea si cresterea parului nou format. Sulfura de seleniu este frecvent prescrisa in tratamentul mai multe afectiuni ale pielii, dar mai ales a celor cauzate de fungi.

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!