Comandă cosmetice pentru tratarea punctelor negre ale tenului. Comandă Farmasi cu activare cont: seturi pentru tratamentul punctelor negre ale tenului. În urma comenzii veți primi și un cont Farmasi personal de unde puteți face oricănd o comandă Farmasi cu o reducere de 20% față de prețurile afișate în Catalog Farmasi în vigoare.
Formular comandă cosmetice pentru tratament puncte negre:
BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).
Tutorial video: cum se folosesc cosmeticele Farmasi pentru tratarea punctelor negre
Cosmetice Farmasi pentru eliminare puncte negre:
- Lumi Radiance Cremă Iluminatoare pentru conturul ochilor 20ml. Luptă cu punctele negre ale tenului. O cremă de ochi puternică ce luptă împotriva cearcănelelor și hidratează zona ochilor. Ajută la oferirea unui aspect mai uniform și luminos cu utilizare regulată.
- Lumi Radiance Gel de Curatare 100ml. Ajută la combaterea punctelor negre. Un gel exfoliant de curățare care purifică pielea, datorită particulelor sale fine. Lasă pielea perfect curată, împrospătată și oferă un aspect luminos.
- Lumi Radiance Lotiune tonica Iluminatoare 125ml. Te ajută să scapi de puncte negre. O loțiune tonică ce curăță blând pielea și îndepărtează reziduurile în timp ce hidratează și oferă o senzație de confort. Ajută la împrospătarea și luminozitatea pielii.
- Lumi Radiance Serum Iluminator 30ml. Combate treptat petele pigmentare. Un serum ce oferă luminozitate și ajută la diminuarea vizibilității petelor pigmentare și uniformizează nuanța tenului cu utilizarea zilnică regulată. Se absoarbe rapid, livrând nivelul perfect de hidratare.
Ce sunt punctele negre
Punctele negre sunt cunoscute sub denumirea de comedoane deschise. Comedoanele se formeaza ca urmare a acumularii de celule moarte ale pielii si sebum in interiorul porilor. Sebumul este substanta uleioasa care protejeaza pielea.
Partea superioara a punctelor negre, care este vizibila pe suprafata pielii, este de culoare inchisa. In mod normal, parul ia nastere din foliculii aflati in porii pielii. Glandele sebacee care produc sebum se afla sub acestia.
Partea cea mai de sus a porului ramane deschisa, chiar daca acesta este deja infundat. Din cauza faptului ca partea deschisa a porului intra in contact cu aerul, zona capata la suprafata acea nuanta neagra caracteristica. De aici vine denumirea de puncte negre.
De multe ori, multe puncte negre sunt confundate cu murdaria, cu toate ca punctele negre nu apar din cauza lipsei de igiena. Cu toate ca alte leziuni acneice sunt inchise, punctele negre sunt deschise la suprafata, motiv pentru care aerul care patrunde in por provoaca oxidarea sebumului acumulat.
Cele mai multe puncte negre apar pe fata, gat, spate, brate, piept si umeri din cauza faptului ca in aceste zone exista mai multi foliculi de par.
Cum se utilizează Serul Iluminator pentru pete prigmentare
Aplică 2-3 stropi de serum prin mișcări circulare. Se recomandă utilizarea regulată dimineața și seara+. Pentru cele mai bune rezultate, aplică crema iluminatoare Dr. C. Tuna pentru protecție UV.
Cum apar punctele negre?
Punctele negre se formeaza atunci cand se infunda porii pielii. Fiecare folicul contine un fir de par si o glanda sebacee care produce ulei. Acest ulei, numit sebum, mentine pielea moale si hidratata. Cand celulele moarte ale pielii si sebumul se colecteaza in foliculul pielii, se produce o umflatura numita comedon. Daca pielea din dreptul porului infundat ramane inchisa, se formeaza un punct alb. In schimb, daca pielea ramane deschisa in varf, in urma expunerii la aer capata o culoare neagra si se formeaza puncte negre.
Exista anumiti factori care pot creste riscurile de a dezvolta acnee si puncte negre, cum ar fi:
– productia excesiva de sebum
– acumularea bacteriilor Propionibacterium acnes la nivelul pielii
– iritarea foliculilor de par din cauza faptului ca celulele moarte ale pielii nu sunt eliminate in mod regulat
– modificari hormonale care faciliteaza o productie excesiva de sebum in timpul adolescentei, menstruatiei sau in urma administrarii pilulelor contraceptive
– administrarea anumitor medicamente, cum ar fi corticosteroizii, litiul sau androgeni
Unii specialiști sunt de parere că acneea și punctele negre pot fi influențate și de alimentatie. Produsele lactate si alimentele care cresc nivelul zaharului din sange, cum ar fi carbohidratii, pot contribui si ele la declansarea acneei, cu toate ca cercetatorii nu sunt convinsi ca exista o legatura puternica intre acestea.
Aceste produse sunt formate din ingrediente naturale si au efecte puternice pentru a ajuta la combaterea punctelor negre si la ingrijirea tenului. Iti recomandam sa iti creezi un cont Farmasi si sa profiti de reducerea de 20% la orice comanda. Cu ajutorul produselor Farmasi vei avea un ten curat, luminos si sanatos. Comanda acum si bucura-te de rezultatele minunate!