Cosmetice Dr.C. Tuna

Produsele Cosmetice Dr.C. Tuna reprezintă fundamentul firmei Farmasi. O corporaţie de succes înfiinţată de Dr.C.Tuna, un om de ştiinţă care a pus bazele pentru ceea ce este acum Farmasi. Produsele inventate de DR.C. Tuna nu au reinventat cosmetologia. Au adus însă o viziune nouă pentru ceea ce presupune producţia de produse cosmetice de calitate, produse „prietenoase” cu organismul şi mai ales cu pielea, produse care aplică în mod ştiinţific reţete cosmetice tradiţionale. Dragostea pentru oameni şi dprinţa de a le veni în ajutor l-a determinat pe Dr.C. Tuna să studieze, să descopere şi mai ales să aplice ştiinţa în cosmetică.

Produsele Cosmetice Dr.C. Tuna sunt unice în Europa şi în România din punct de vedere al calităţii dar şi al preţurilor. Produse cosmetice de îngrijire care se bazează pe formulele ştiinţifice ale cercetătorului în cosmetologie Dr.C. Tuna. Produse cosmetice de calitate pe care le puteţi cumpăra astăzi şi din România pentru că urmaşii doctorului C. Tuna au dezvoltat produsele, le-au perfecţionat şi le-au impus într-un sistem unic, modern şi performant de vânzări directe.

Respect pentru Dr.C. Tuna

Fără Dr. Tuna, fără acest om minunat, nu aţi fi citit nici aceste rânduri. Pentru că acest website care aparţine unui lider Farmasi nu ar fi fost construit şi mai ales nu ar fi existat dacă nu exista… Dr.C. Tuna. Nu vă scriu neapărat din dragostea pentru Dr.C. Tuna. Deşi are respectul meu vă scriu în primul rând pentru că am câştigat bani cu Farmasi. Şi, peste toate, Farmasi nu ar fi existat dacă în această minunată şi amplă lume a cosmeticelor nu ar fi axistat, nu s-ar fi născut Dr. C. Tuna. Un cosmetolog cu viziune care a aplicat în cosmetică medicina tradiţională, câteva produse de bază cum ar fi usturoiul, arborele de ceai sau aloe vera, în ceea ce presupune cosmetica din zilele noastre. Pot spune că a fost un viitorolog al cosmetologiei. Dar, mai mult decât atât, urmaşii săi au ştiut cum să aplice, cum să transforme producţia produselor cosmetice de calitatea Dr. C. Tuna într-o afacere de succes de vânzări directe.

Produsele cosmetice Dr.C. Tuna

Vorbim despe produse cosmetice de calitate, produse pentru îngrijire în primul rând. Produse de îngrijire a tenului, de îngrijire a pielii, de machiaj şi de îtinerire, de refacere a părului sau de întinerire şi recâştigare a tinereţii pierdute.

Produse cosmetice terapeutice

Un palier important de produse cosmetice Farmasi din gama Dr.C. Tuna este reprezentat de cremele terapeutice. Şi vorbim aici de cremele Balsam paprika, Balsam Pferde. Sunt geluri unice de masaj cu efect terapeutic.

Farmasi Crema balsam Dr Tuna

Crema balsam cu paprika

Crema balsam cu paprika şi cu chili este un remediu unic pentru starea de oboseală a membrelor (picioare dar şi mâini). Aceasă cremă specială terapeutică nu conține Triclosan, paraben, parafină.

Ideală pentru masaj, prin conţinutul său special, crema balsam cu cu paprika și chili este îmbogățită cu piper roșu, ghimbir, urzică, mentol și uleiuri esențiale. Extractul de urzică ajută la calmarea pielii. Oferă o senzație proaspătă. Acest balsam îmbunătățește masajul perfect. Masarea cu această cremă ajută la îmbunătăţirea circulaţiei, revigorare şi tratarea reumatismului.

Farmasi Balsamul calului Dr Tuna

Crema balsam Pferde

Crema balsam Pferde este testată dermatologic, nu conține Triclosan, paraben, parafină. Este ideală pentru masaj prin conţinutul său special. Se potriveşte perfect după un antrenament zilnic și ore lungi de folosire a picioarelor. Îmbogățită cu Extract de „castan de cal” din Valea Sfântului Ioan, mentă, mentol și uleiuri esențiale, crema balsam Pferde promovează un masaj relaxant. Extractele de Arnica și rozmarin ajută la umiditate și hrănește pielea, oferind relaxare.

Cosmetice din esenţă de trandafir

Produse cosmetice unice pe piaţa din România şi din Uniunea Europeană. Produse cosmetice dezvoltate în Laboratoarele Farmasi, cu formulă specială de apă e trandafir îmbogățită cu Ulei de Argan. Un produs cosmetic ce curăță și înmoaie pielea și ajută la regenerare, oferind în același timp un efect anti îmbătrânire.

Farmasi tratament creşte păr

Produse cosmetice cu usturoi şi capixyl

Șamponul hrănitor Dr. C. Tuna oferă soluții eficiente și umiditate necesară pentru refacerea firelor de păr. Formula sa specială, îmbogățită cu ulei de semințe negre, curăță profund scalpul și hrănește părul. Mod de utilizare: Aplicați pe părul umed; masează ușor și clătește bine.

Masca de păr revitalizant Dr. C. Tuna, îmbogățită cu Usturoi și Capixil, oferă o textură specială. Formula sa ușoară și non-grasă oferă o îngrijire perfectă pentru părul slab. Mod de utilizare: Aplicați generos pe părul umed după șamponare și lăsați să pătrundă timp de 2-3 minute înainte de clătire.

Cu formula sa îmbunătățită, extractul de usturoi Dr. C. Tuna Ulei cu semințe negre concentrat ajută la oferirea unei senzații netede și mătăsoase părului. Mai mult: ajută la regenerarea firelor de păr!

Uleiul de migdale dulci, uleiul de floarea soarelui și vitamina E ajută la hrănirea și hidratarea părului. Simți instantaneu mătăsoarea mătăsoasă.

Mod de utilizare: Aplicați mai întâi uleiul pe zona scalpului timp de 30 de minute. Apoi masează ușor înainte de a clăti. Pentru rezultate mai eficiente, aplicați de două ori pe săptămână și completați-vă îngrijirea părului cu șampon și mască vitală cu semințe negre.

Cosmetice regenerare păr usturoi capixyl

Cosmetice din arbore de ceai

La baza acestor produse cosmetice unice se află extractul din arbore de ceai. Cu proprietățile purificatoare ale uleiului de arbore de ceai, dr. C. Tuna Tea Tree Ser contribuie la eliminarea locală a aspectului imperfecțiunilor pielii și la furnizarea unei pieli netede.
Mod de utilizare extract ulei arbore de ceai: Aplicați câteva picături de ser pe zonele de curățare ale pielii, acolo unde este nevoie.

Set ingrijirea tenului tea tree

Cosmetice pe bază de cărbune activ

Esenţa d cărbune activ înmoaie și deschide porii pentru a permite procesul eficient de curățare în profunzime. Formula delicată permite pătrunderea ușoară în straturile profunde ale pielii. Cărbunele activ dizolvă și absoarbe murdăria, sebumul și celulele moarte acumulate în porii profunzi. Ajută la eliminarea completă prin accentuarea efectului măștii.

Crema ingrijire ochi

Produse cosmetice Age reversist

Produsele cosmetice Age Reversist sunt precum o băutură răcoritoare pentru pielea însetată! Crema reconfortantă și hidratantă Age Reversist oferă pielii o hidratare intensă, lăsând-o suplă, netedă și hrănită profund.

Iar serul cu absorbție rapidă este pentru toate tipurile de piele. Serul Age Reversist hidratează și susține puterea naturală a pielii. Mod de utilizare: Aplicați dimineața și seara înainte de hidratare. Completează-ți ritualul de îngrijire a pielii cu moisturizer Rich Reversist Rich.
Crema de ochi Dr. C. Tuna Age Reversist, cremă pentru ochi ultra-luxe ajută la hidratarea, calmarea și condiționarea perfectă a ochilor. Mod de utilizare: utilizați de două ori pe zi, dimineața și noaptea. Aplicați cremă în puncte mici din jurul ochilor cu degetul inelar și masați ușor până când este absorbită complet.

Cosmetice cu aloe vera

Conţinând 93% concentrat de aloe vera, Aloe Gel oferă hidratare profundă, acoperă pielea cu un strat protector. Îmbogățită cu Extract de semințe de struguri, această formulă cu absorbție rapidă relaxează întregul corp și conferă o strălucire naturală pielii.

Program bun venit cadouri Farmasi

Cosmetice pe bază de gălbenele

Crema Dr. C. Tuna pe bază de gplbenele ajută la hrănirea și calmarea pielii, prevenind uscarea acesteia. Creează o barieră împotriva factorilor de mediu negativi.

Crema de fata Dr. C. Tuna Calendula contine extract natural de gălbnele oferind o ingrijire excelenta pielii tale, impiedicand uscarea acesteia. Formula sa îmbogățită îți hidratează pielea, iar parfumul de calendula îți oferă o mare plăcere.

Dr. C. Tuna Calendula Face Tonic elimină reziduurile și impuritățile în exces. Datorită uleiului de gălbenele (calendula), hidratează pielea pentru a-și susține echilibrul natural de umiditate. Fără alcool.

Compare items () compare