Absolute Super Elixir

Spray Hidratare par Farmasi

Descoperă puterea de refacere și hrănire intensă a secretelor naturii, prin intermediul unui produs care acționează într-un singur pas și conține un cocktail de 15 uleiuri prețioase pentru ten, corp și păr.

Îi oferă pielii un aspect vizibil mai sănătos și strălucitor.

Consolidează bariera hidrolipidică a pielii pentru hidratare de lungă durată.

Înfrumusețează părul, de la rădăcini la vârfuri, în timp ce netezește părul electrizat.

Restabilește aspectul întinerit al pielii și al părului.

Trezește simțurile cu aroma sa plăcută de citrice.

Textură unică, bogată precum uleiul și ușoară precum aerul.Textura sa mătăsoasă se absoarbe rapid, lăsând o peliculă protectivă, non-grasă.

Dr. C. Tuna Absolute Super Elixir

Cum se utilizează

Înainte de aplicarea uleiului, încălzește-l ușor în palme.

Pe ten, folosește-l pe cont propriu, sau amestecă în palmă câteva picături împreună cu crema ta preferată Dr. C. Tuna.

Pe corp, aplică uleiul în mișcări circulare, insistând pe zone foarte uscate. Pentru mâini și cuticule, masează câteva picături de ulei în piele, pentru un efect hidratant.

Pentru păr, pur și simplu aplică 1-2 picături pe lungimile și vârfurile părului, ori de câte ori este nevoie.

Pentru un tratament intens hidratant, aplică-l ca o mască, o dată sau de două ori pe săptămână pe întregul păr. Lasă-l să acționeze timp de minim 30 minute înainte de șamponare.

Informații ingrediente produs

Ulei de Camellia – Un ulei gras, bogat în acizi, care conține scualen și vitamina E, ingrediente cunoscute pentru abilitățile lor de a penetra cele mai adânci straturi ale pielii. Protejează pielea împotriva deshidratării și o reface, datorită nutrienților săi.

Ulei Organic de Borago – Conține acid gama-linoleic (GLA), un acid esențial gras, cunoscut pentru proprietățile sale calmante.

Ulei din Semințe de Baobab – Ajută la reținerea umidității în piele și la conservarea echilibrului lipidic, în timp ce fortifică structura firului de păr și îi oferă un aspect luminos.

Conține, de asemenea, și Ulei de Avocado, Ulei din Semințe de Mango și Ulei de Migdale Dulci, care sunt cunoscute pentru proprietățile lor rejuvenante.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare