Setare cont IBAN

Ai ajuns lider consultant Farmasi şi doreşti să îţi setezi în cont un cont bancar. Este foarte important să îţi setezi contul IBAN ancar pentru a primi comisionul.

În acest articol vă explicăm cum să vă setaţi în contul personal codul bancar. Pentru că dacă aţi reuşit să vă dzvoltaţi afacearea Farmasi înseamnă că meritaţi şi bani. Iar banii îi încasaţi în contul personal bancar şi este necesar să completeţi aceste date.

Plata comisionului se face într-un cont bancar. Fie că este vorba de 300 de lei sau de mai mulţi bani: plata se face prin transfer bancar.

Bine de reţinut: dacă aveţi un comision de încasat sb 50 lei aceşti bani se încarcă în cont pentru a plăti alte comenzi. Altfel spus: primiţi bani în cont doar dacă suma câştigurilor, bonusul, banii de primit – sunt peste 50 lei.

Cum completaţi contul bancar

Mai jos aveţi o captură de ecran cu explicaţii. Urmăriţi datele din imagine. Apoi completaţi propriul cont bancar pentru a încasa comisionul Farmasi.

Completare cont bancar Farmasi

Încasare comision în cont bancar

Banii îi primiţi în transfer în cont bancar pe data de 22 ale lunii. Este însă important:

  • Completaţi codul IBAN al contului bancar.
  • Trimiteţi la firmă prin curier contractul completat (îl găsiţi şi îl descărcaţi din cabinetul personal). În contract completaţi corect datele şi mai ales contul bancar – codul IBAN – unde urmează să primiţi comisionul.

Farmasi setare IBAN cont bancar

Comsionul Farmasi se încasează, se primeşte doar în contul bancar. Dacă nu aveţi un cont bancar este bine să vă creaţi unul. Să fie un cont bancar personal pe numele dv. Nu un cont bancar pe numele soţului sau al soţiei.

Compare items () compare