Ruj Lip Stylo

Descoperă secretul unui zâmbet fermecător cu Rujul Lip Stylo de la Farmasi! Acest ruj subtil oferă nu doar o culoare vibrantă, ci și o senzație ultra-confortabilă datorită formulei sale cremoase. Cu o varietate de nuanțe minunate, vei găsi cu ușurință nuanța perfectă pentru orice ocazie. Fie că vrei să adaugi un strop de culoare discret sau să îți pui în evidență buzele, acest ruj îți va oferi look-ul dorit. Experimentează confortul și frumusețea cu Rujul Lip Stylo de la Farmasi!

Cu o formulă avansată sub formă de stick, acest ruj îți va oferi o acoperire perfectă și o senzație plăcută pe buze, fără a conține parabeni sau alte ingrediente nocive. Mai mult decât atât, este un produs vegan, astfel că te poți bucura de frumusețe fără a compromite valorile tale. Finish-ul strălucitor aduce un plus de eleganță și glamour oricărei ținute, făcându-te să strălucești în orice moment al zilei.

Ruj Lip Stylo

Un ruj subtil, ultra-confortabil, ce conținecantitatea perfectă de culoare și strălucire. Formulă cremoasă îmbogațită cu vitamina E și unt de mango.

  • Formulă Stick
  • Fără Parabeni
  • Vegan
  • Finish Strălucitor
  • Hrănitor

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare