Primer pentru Gene

Descoperă secretul unor gene perfect definite cu ajutorul primerului pentru gene de la Farmasi! Acest produs inovator este soluția ideală pentru a-ți accentua frumusețea naturală a genelor. Cu o rezistență de excepție la apă, acest primer este partenerul perfect pentru rimelul tău preferat, asigurându-ți un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei.

Formula sa specială conține Capixyl, un ingredient revoluționar ce contribuie la îmbunătățirea calității generelor, ajutându-le să arate mai lungi, mai dese și mai sănătoase.

Primer pentru Gene

Ajută la îmbunătățirea rezistenței la apă a rimelului tău și îl face să reziste mai mult timp pe gene. Ajută la îmbunătățirea calității genelor datorită conținutului său de Capixyl™. Creat folosind ingrediente non-animale. Datorită formulei sale hrănitoare, separă și îmbracă genele într-un strat egal de produs, pentru a potența efectele rimelului tău. Mărimea, duritatea filamentelor și spațiul dintre perii sunt moderate: ceea ce rezultă în aplicarea imediată a stratului de produs, în perierea perfectă a genelor și în controlul complet al poziționării genelor după aplicarea aproape a oricărui rimel. Cu această perie ergonomică și ușor de utilizat, machiajul genelor este construit cu fiecare periere, satisfăcând creativitatea consumatorului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare