Ofertă: 2 șampoane cu usturoi la 500 ml fiecare

Încetineşte în 2 luni căderea părului cu 2 șampoane cu usturoi la 500 ml. Două șampoane, fiecare de 500 ml, care vă asigură o perioadă de utilizare de 2 luni pentru a constata efectele reale de încetinire a pierderii firelor de păr.

Atenție! Dacă bifați și adăugați în comandă kitul de start veți beneficia de reducere 20%! Vă activați contul Farmasi și aveți pe viață discount 20% pentru TOATE produsele.

Comandă un set de revigorare a părului pe bază de usturoi: ?

BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de livrare:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ/SET DE PRODUSE):

  Pentru 80 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 85 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul tipărit (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU/ȘI

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  DACĂ ADĂUGAȚI ÎN COMANDĂ KITUL DE START DE 100 LEI TOATE PREȚURILE PRODUSELOR DIN OFERTĂ SE REDUC CU 50%.

  Nu se aplică discount la costul de transport, la prețul catalogului, la produsele care au deja reducere specială pe o anumită perioadă de promoție.

  Informații despre șamponul Farmasi cu usturoi

  Șamponul cu usturoi Farmasi nu miroase a usturoi și nici celelalte componente ale setului nu au miros de usturoi. Șamponul cu usturoi, capixyl și trichogen are un miros plăcut.

  Setul complet de îngrijire pentru a stopa căderea firelor de păr este compus din 3 produse: șamponul, masca de păr și serul minunat pe bază de usturoii, capixyl și, foarte important, trichogen.

  În fotografia de copertă aveți oferta cu cele două șamopane care totalizează un litru. Două șampoane, fiecare de 500 ml, care vă asigură o perioadă de utilizare de 2 luni pentru a constata efectele reale de încetinire a pierderii firelor de păr.

  Pentru o explicație corectă și completă vă prezentăm informații despre cele trei componente pe care le includ șamponul, masca de păr și serul concentrat din această gamă de produse cosmetice dedicate îngrijirii părului.

  Cum se utilizează cele 3 cosmetice pe bază de usturoi?

   

  Capixylul – minunea trifoiului roșu

  Capixylul este folosit ca a un tratament inovator pentru căderea părului pentru bărbați și femei în ultimii ani. Soluția este o peptidă biomimetică formulată cu extracte din trifoi roșu.

  Aplicat direct pe scalp, Capixyl-ul pătrunde în rădăcini și foliculi pentru a promova creșterea părului și pentru a reduce inflamațiile. Capixylul este testat clinic și s-a descoperit că atenuează alopecia și crește densitatea părului cu aproximativ 46% la femei.

  Extractul de trifoi roșu – Capixyl

  Ingredientele derivate natural tind să funcționeze cel mai bine în probleme precum căderea părului și rărirea părului. Capixyl-ul vine cu un astfel de ingredient – extractul de trifoi roșu, care este derivat dintr-o plantă. Este un tratament absolut natural pentru a stopa căderea părului și a regenera noi fire de păr.

  Într-un studiu citat în prestigioasa publicație Healthline, femeile aflate în postmenopauză au arătat o îmbunătățire a calității generale a pielii și a părului după 90 de zile de la administrarea a 80 mg de trifoi roșu. În timp ce un alt studiu citat în același articol a spus că 30 de bărbați au raportat o îmbunătățire de 13% a ciclului de creștere a părului atunci când au aplicat un extract de trifoi roșu de 5% pe scalp timp de patru luni.

  Extractul de trifoi roșu conține o abundență de Biochanină A, o izoflavonă cunoscută pentru efectele sale fitoestrogenice. Datorită acestor efecte, extractul se poate dovedi a fi benefic pentru părul tău.

  Set Mare Sampon cu usturoi Farmasi

  Usturoiul pentru podoaba capilară

  Usturoiul conține vitamina B6, vitamina C, vitamina A, seleniu, potasiu, sulf, fosfor, siliciu, iod, germaniu, calciu, fibre, zinc, magneziu si antioxidanți puternici. Datorită compoziției sale, usturoiul ajută la creșterea foliculilor de păr și elimină substanțele nocive de la rădăcina părului și de la nivelul scalpului. Îți spunem cum se prepară cele mai bune tratamente naturale pentru stimularea creșterii părului și pentru menținerea sănătății sale și alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

  Alicina și sulful sunt ingredientele magice din usturoi care ajută reducerea căderii părului și la creșterea lui prin stimularea procesului de regenerare de noi foliculi piloși. Mai mult, usturoiul elimină toxinele nocive de la nivelul scalpului, previne infecțiile, reduce inflamațiile, întărește rădăcina părului și îmbunătățește textura firului de păr. Proprietățile antibacteriene și antifungice ale sulfului din usturoi ajută de asemenea la eliminarea mătreții și a mâncărimilor scalpului.

  TRICHOGENUL

  Trichogenul este un tratament cuprinzător, reface părul, îl face mai puternic și previne căderea acestuia. Stimulează creșterea părului prin îmbunătățirea stării scalpului și contracararea tulburărilor de cădere a părului. Trichogenul stimulează fluxul de sânge către scalp, promovând eficient creșterea părului.

  Trichogen® este un amestec de ingrediente, inclusiv gluconat de zinc, iar sărurile de zinc sunt cunoscute că inhibă activitatea proteazei.

  Trichogenul este o asociere puternică de componente selectate utilizate medicina în chineza tradițională.

  Trichogenul include aminoacizi și vitamine, care permite recăpătarea ciclului natural al părului pentru a restabili o stare normală (măsurată prin raportul dintre bulbii de păr anagen „vii” și telogen „repaus”).

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare