Cosmetice pe bază de cărbune activ

Cosmetice Farmasi pe bază de cărbune activ: formulă revoluţionară pentru curăţarea, îngrijirea şi detoxifierea intensă a tenului. Cărbunele activ susţine un ten cu aspect nou şi tânăr. Gama completă de produse Farmasi pe bază de cărbune activ include patru produse cosmetice: masca detoxifiantă, gelul purificator de curăţare, serul pentru deschiderea porilor şi loţiunea tonică. Aceste cosmetice Farmasi sunt pentru toate tipurile de piele şi pentru orice vârstă.

Pe această pagină aveţi opţiunea de comandă cu înregistrare Farmasi. Utilizaţi formularul şi selectaţi (bifaţi) setul de produse cosmetice pe care îl doriţi. Sunt mai multe seturi, pentru buzunarul tuturor, seturile includ în preţ transportul prin curier rapid (Urgent Cargus) şi un catalog Farmasi tipărit cu pagini parfumate.

Formular de înregistrare cu comandă

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc:

  Pentru 60,07 lei (transport Urgent Cargus inclus în acest preţ) = Mască detoxifiantă 80ml + loţiune tonică 225ml + catalog Farmasi cu pagini parfumate (plata la primirea comenzii).

  Pentru 70,57 lei (transport Urgent Cargus inclus în acest preţ) = Mască detoxifiantă 80 ml + ser cărbune activ pentru deschidere porilor 30 ml + catalog Farmasi cu pagini parfumate (plata la primirea comenzii).

  Pentru 116,07 lei (transport Urgent Cargus inclus în acest preţ) = Pachet complet tratament cosmetic pe bază de cărbune activ: mască de faţă detoxifiantă 80 ml + loţiune tonică 225 ml + gel purificator de curăţare 150ml + ser cărbune activ pentru deschidere porilor 30 ml + catalog Farmasi cu pagini parfumate (plata la primirea comenzii).

  SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU
  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Dr. C. Tuna Cărbune Activ și uită de punctele negre!

  Cel mai important produs din această gamă de cosmetice pe bază de cărbune activ este masca cu cărbune activ. Aceasta este o mască neagră, pentru ten, cu cărbune activ, ce a revoluţionat modul de curăţare şi îngrijire a tenului. Toate doamnele şi domnişoarele care se îngrijesc şi au un ritual de îngrijire a tenului au utilizat cel puţin odată o mască neagră.

  Masca este potrivită pentru toate tipurile de ten şi are ca scop detoxifierea pielii tenului şi eliminarea punctelor negre acumulate în zona dermatică, eliminarea toxinelor din mediul înconjurător care ne agresează în fiecare zi tenul. Datorită cărbunelui activ din compoziţia măştii, punctele negre dar şi coşurile sunt aduse uşor la suprafaţa pielii pentru a obţine un ten perfect şi întinerit.

  Masca de ten cu cărbune activ acţionează la nivelul epidermei, la nivelul pielii tenului, dar ajută la lupta împotriva acneii, la problemele cu tenul gras şi uleios, la eliminarea punctelor negre şi a coşurilor dar şi la închiderea porilor dilataţi.

  Utilizare set complet 4 produse Farmasi cărbune activ

  Pentru tratamentul complet folosiţi cele patru produse cosmetice Farmasi pe bază de cărbune activ: masca detoxifiantă, gelul purificator de curăţare, serul pentru deschiderea porilor şi loţiunea tonică. Aceste cosmetice Farmasi sunt pentru toate tipurile de piele şi pentru orice vârstă.

  Explicaţii utilizare cosmetice Farmasi cărbune activ

  1. Primul pas: utilizăm gelul purificator de curăţare a tenului (urmăriţi clipul video de mai sus).
  2. Utilizaţi în pasul 2 masca de ten cu cărbue activ (urmăriţi clipul video de mai sus). Păstraţi masca pe ten timp de 30 de minute. Apoi desprindeţi masca (care s-a întărit între timp) de pe piele.
  3. În pasul trei al tratamentului cosmetic utilizaţi serul concentrat pe bază de cărbune activ (urmăriţi clipul video de mai sus). Folosiţi pipeta integrată sticluţei cu ser de cărbune activ. Picuraţi pe ten, pe pielea feţii serul. Apoi masaţi uşor cu mâinile pentru a întinde serul pe toată suprafaţa feţii, a frunţii, a tenului. După ce vă asiguraţi că aţi acoperit toate zonele aşteptaţi 3 minute pentru ca serul să se infiltreze în piele.
  4. În pasul 4 se utilizează cel de-al patrulea produs cosmetic pe bază de cărbune activ de la Farmasi: loţiunea tonică. Cu un cotton face, cu o buletă de bumbac, se întinde pe suprafaţa tenului loţiunea tonică (urmăriţi clipul video de mai sus).

  Farmasi mască ten cu cărbune activ

  Masca de ten cu cărbune activ

  Masca de ten cu cărbune activ de la Farmasi atrage ca un magnet sebumul, murdăria, punctele negre şi celulele moarte din piele. În acelaşi timp, masca de ten cu cărbune activ reduce formarea punctelor negre în timp.

  Masca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos. Marca lasă pielii o senzație prospețime.

  Mod de utilizare mască de ten cu cărbune activ

  Masca de de ten cărbune activ Dr. C. Tuna este o mască de exfoliere care oferă o îndepărtare completă a pielii de suprafaţă. Această mască vă lasă pielea într-o situaţie perfectă și curată, ajutând în același timp să minimizeze aspectul porilor și să sporească strălucirea.

  Utilizați masca de 1-2 ori pe săptămână. Aplicați un strat egal pe pielea curată și uscată. Se lasă pe pielea tenului 25-30 de minute sau până se usucă complet. Scoateți ușor masca de pe marginile exterioare. Nu aplicați pe sprâncene, pe linia părului sau pe buze.

  Ingrediente mască cărbune activ:

  Aqua/Water, Alcohol Denat., Arcylates Copolymer, Polyvinyl Alcohol, Glycerin, Charcoal Powder, Butylene Glycol, Niacinamide.

  farmasi ser cărbune activSer cărbune activ pentru deschiderea porilor

  Înmoaie și deschide porii pentru a permite procesul eficient de curățare în profunzime. Formula delicată permite pătrunderea ușoară în straturile profunde ale pielii. Cărbunele activ dizolvă și absoarbe murdăria, sebumul și celulele moarte acumulate în porii profunzi. Ajută la eliminarea completă prin accentuarea efectului măștii.

  Serul cu cărbune activ se utilizează înainte sau după utilizarea măştii de ten la interval de 10 minute. Funcţie de ten, după prima utilizare, veţi constata dacă este util să utilizaţi serul prin aplicarea pe ten înainte sau după utilizarea măştii de ten pe bază de cărbune activ. În cele mai multe dintre cazuri este bine să utilizaţi serul înainte de a aplica masca de ten pe bază de cărbune activ.

  farmasi lotiune tonica carbune activLoţiune tonică cu cărbune activ

  Îndepărtează impuritățile persistente care pot rămâne după curățarea tenului. Inițial, Complexul Marine Water remineralizează porii măriți prin aplicarea microelementelor bogate, după care îi minimizează prin calitatea superioară a mineralelor. Protejează pielea de agresiunile externe, lăsând tenul curat și luminos.

  Loţiunea tonică este produsul cosmetic pe bază de cărbune activ care închide, destupă şi regenerează pielea tenului. În tratamentul cosmetic cu cele 4 produse Farmasi pe bază de cărbune activ această loţiune închide cei patru paşi de tratament cosmetic.

  Farmasi carbune activ gelGel purificator de curăţare

  Purifică și protejează pielea împotriva agresiunilor zilnice, poluării, oxidanților, murdăriei, excesului de sebum și a toxinelor. Formula îmbunătățită cu cărbune activ se transformă într-o spumă ușoară, care curăță în mod delicat, reîmprospătează şi calmează pielea tenului.

  Gelul se poate aplica separat sau împreună cu un tratament compelt care foloseşte toate cele patru produse cosmetice Farmasi pe bază de cărbune activ: gelul purificator de curăţare, masca pe bază de cărbune activ, loţiunea tonică şi serul concentrat cu cărbune activ.

  Tratament cosmetic pe bază de cărbune activ

  Cărbunele activ inclus în produsele cosmetice oferă o soluţie unică, revoluţionară şi absolut naturală pentru îngrijirea şi revigorarea pielii tenului. Dr. C. Tuna, cel care a inovat şi construit produsele cosmetice Farmasi a construit aceste minunate produse pe bază de cărbune activ pentru întreţinerea tenului. Pielea tenului este cea mai importantă zonă cosmetică şi totodată cel mai greu de întreţinut.

  Farmasi carbune activ

  Beneficii ale utilizării cărbunelui activ pentru ritualul cosmetic de îngrijire a tenului

  Utilizarea cărbunelui în păr și pe ten s-ar putea să nu pară glamour, dar este dovedit că are multe beneficii pentru sănătate și frumusețe atunci când este utilizat în siguranță și în mod corespunzător.

  În prezent, oamenii folosesc cărbunele activ (activat) de calitate alimentară internă pentru a se detoxifica organismul. Astfel cărbunele activat este utilizat în suplimente și sucuri (cum ar fi limonada cu cărbune activat) și este folosit în prezent chiar pentru albirea dinților. Dar ce legătură are asta cu părul și pielea?

  Utilizarea cărbunelui activ care vă va purifica pielea

  Cosmetologii sugerează utilizarea de cărbunelui negru pe pielea și părul dvs. prețioase. Din ce în ce mai multe persoane se simt încântate de rezultatele adăugării cărbunelui activ în ritualul de frumusețe. Așa funcționează: deoarece toxinele se lipesc de cărbunele activ, acesta se comportă ca un detoxifiant natural pentru piele. Este complet natural și nu va adăuga noi substanțe chimice pielii și părului dvs. atunci când utilizaţi cărbunele activ.

  Utilizarea cărbunelui activ pentru piele

  Porii mici din piele

  Pe tot parcursul zilei, toxinele din mediul înconjurător ne înfundă porii (nu veți crede câte daune produce poluarea aerului asupra pielii voastre!). Când porii dvs. nu sunt limpezi, curăţaţi, nici tenul vostru nu este limpede, curat. Cărbunele activ din produsele cosmetice Farmasi – atunci când este folosit la o mască de față – agaţă, atrage „murdăria” din şi de sub piele și ajută la scoaterea din porii dvs., făcându-le mai puțin vizibili (uleiul și murdăria le fac să pară mai mari). Acest lucru îți lasă fața de o puritate bună, acceptabilă, vă face tenul mai proaspăt. Folosiţi masca de ten Farmasi pe bade cărbune activ ca pe un scrub exfoliant pentru a scăpa pielea moartă și a experimenta o curățenie profundă a pielii tenului.

  Cărbunele activ echilibrează pielea grasă

  Piele grasă? Cărbunele activ poate fi ingredientul de care aveți nevoie pentru a echilibra lucrurile. Folosit într-un demachiant sau mască, cărbunele activ poate „smulge” excesul de uleiuri nedorite de pe ten, lăsându-l neted. Ar fi bine să faceți acest lucru în mod rar – o dată sau de două ori pe săptămână cel mult – pentru a nu vă usca pielea. Dacă aveți deja pielea uscată, este mai bine să evitaţi utilizarea frecventă a cosmeticelor pe bază de cărbune activ.

  Cărbunele activ ajută la tratarea acneei

  În funcție de specificul acneei dvs. – cât de gravă este, ce anume o provoacă și ce se întâmplă, cărbunele activ poate fi util. Sub formă de ser concentrat de cărbune activ acest produs cosmetic va absorbi uleiurile și toxinele de pe și de sub piele. Îl puteţi folosi ca tratament punctual, doar într-o anumită zonă a pielii, dacă nu vreţi să-l folosiţi pe toată fața.

  Cărbunele activ pentru curăţarea delicată a tenului

  Farmasi vă pune la dispoziţie 4 produse cosmetice pe bază de cărbune activ. Reţineţi că nu este indicat să le folosiţi zilnic. Masca de ten pe bază de cărbune activ este produsul special, dedicat pentru întreţinerea tenului.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare