Cont Farmasi

Cont Farmasi: cum îl activezi? Pentru a face comandă aveţi nevoie de un cont Farmasi. Acest cont se poate obţine doar în urma înscrierii. Totul depinde aşadar de persoana care îşi doreşte să facă comandă, să cumpere din magazinul online.

După înscriere Farmasi beneficiezi de acest cont. Primeşti de fapt un birou virtual pe care îl poţi accesa cu user şi parolă. Toate opţiunile ţi se deschid în urma înregistării şi sunt disponibile după ce te loghezi în contul personal. Un log-in Farmasi, o logare pe care o poţi face în contul personal doar după ce te înscrii în magazinul online.

Oferta din magazinul online după înscriere include peste 2000 de produse. Toate aceste produse cosmetice sunt de calitate şi le puteţi cumpăra cu discount din contul personal.

Sunt peste 2000 de produse la care aveţi acces în urma înscrierii. Fiecare produs în parte beneficiază de reducere de 23% sau de 30% faţă de preţul afişat în catalog.

Puteţi cumpăra produsele doar din magazinul online după ce vă activaţi, obţineţi un cont în urma înregistrării.
Pentru a avea propriul cont Farmasi completaţi cu atenţie formularul:

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una din două, setul de bun venit are şi catalog):

  SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

  SAU

  Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Cont Farmasi

  Pentru a avea un cont Farmasi este necesar să completaţi formularul de înregistrare. Este important de ştiut: înscrierea trebuie făcută pe site-ul sau în contul unui consultant sau lider. Înregistrarea directă în magazinul online nu o să vă ajute. Nu o să primiţi un sponsor sau coordonator.

  Nu veţi primi catalog gratuit sau informaţii de ajutor din partea unui sponsor dacă vă înregistraţi pur şi simplu direct, pe Google, în magazinul online. Consultantul pe care îl primiţi ca „îndumător” este esenţial atât dacă doriţi să rămâneţi clint(ă) dar mai ales dacă veţi deveni consultant.

  Cele mai importante informaţii, mai ales cele legate de dezvoltare, le primiţi de la sponsor. După ce vă înscrieti în echipa unui lider veţi primi informaiile de bazză dar şi îndrumarea necesară dacă doriţi să vă dezvoltaţi propria structură de reprezentanţi.

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  error: Content is protected !!