Cont Farmasi + Kitul Pro

Comandă Farmasi Kit Pro cu un discount de 20% față de prețul de catalog + cont Farmasi în magazinul online =  comenzi cu reduceri permanente. Prețul kitului include costurile de transport prin curier rapid (14 lei) și un catalog tipărit (5 lei). Setul PRO Farmasi costă 166 lei (transport + catalog incluse). Comanda kitului pro nu vă obligă la absolut nimic dar vă aduce avantajul unui cont Farmasi de unde puteți lansa personal comenzi cu reduceri consistente.

Comandă cu activare Cont Farmasi:

BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE).

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ (SET DE PRODUSE):

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

  Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit, plata la primire colet).

  SAU

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Kitul Pro: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL – Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Kitul Max: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog tipărit (transport gratuit).

  Inscriere Farmasi

  ℹ️Odată ce ai cumpărat kit-ul Farmasi vei beneficia de reduceri la toate produsele Farmasi de 20%.

  ⁉️Important: pentru a-ți păstra acest statut în primele 6 campanii (termen de 6 luni) de la comandarea starter kit-ului trebuie să acumulezi comenzi în valoare de minim 35 de puncte Farmasi (produse de aproximativ 250 lei în total – un punct = 5,5 RON.

  ℹ️ În primele 3 luni dacă acumulați 35 de puncte (în fiecare lună) veți primi cadouri în produse cosmetice în luna urmăatoare și în luna a 4-a primiți 250 RON în cont, în bani Farmasi, pentru a cumpăra produsele firmei.

  Cont Farmasi

  După ce comandați Kitul Pro veți beneficia de un cont Farmasi ceea ce vă aduce posibilitatea de a comanda direct produsele firmei din contul creat în urma comenzi. Altfel spus kitul pro farmasi vă aduce un discount pentru orice produs comandat direct din contul Farmasi creat prin lansarea comenzii. Nu aveți nicio obligație, nu este nevoie să faceți alte comenzi dacă nu doriți. Însă, pentru a vă păstra contul activ este nevoie ca într-o perioadă de 6 luni să comandați produse din contul Farmasi creat în urma primei comenzi în valoare totală (timp de 6 luni) de cel puțin 35 de puncte (aproximativ 250 lei total în primele 6 luni).

  Cont Farmasi

  Ce conține Kitul Pro Farmasi?

  Este un kit pro Farmasi cu produse care vă conturează o imagine despre cosmeticele Farmasi. 9 produse (itemuri) în total! Ce conține acest kit Pro Farmasi cu un preț care include și transportul prin curier rapid dar și un catalog tipărit?

  • Șampon cu extract de usturoi, capixyl și trichogen 225 ml; este celebrul șampon cu usturoi Farmasi, Reviving, care ajută la stoparea căderii părului și revitalizarea firelor de păr noi.
  • Șampon bărbătesc Shield Man 225 ml; este un șampon pentru EL. Conține un complex de aminoacizi. Curăță părul eficient. Rezultatul: păr stralucitor și mătasos. Pentru toate tipurile de păr.
  • Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml; o cremă cu efecte unice utilă în foarte multe situații. O cremă facială hidratantă care matifiază, echilibrează producția de sebum și hidratează pielea.
  • Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml. Ideal pentru un masaj relaxant. Îmbogățit cu extract de castane, sunătoare, mentă, mentol și uleiuri esențiale, relaxează musculatura. Extractele de arnică și rozmarin hidratează și hrănesc pielea.
  • Mască de păr cu keratină 200 ml. Restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
  • 3 mostre parfum 1,4 ml (mini-fiole pentru 3 parfumuri diferite).
  • Catalog tipărit.
  • Transportul prin curier rapid inclus în preț.

  Kit Farmasi Max:

  • Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml. O cremă cu efecte unice utilă în foarte multe situații. O cremă facială hidratantă care matifiază, echilibrează producția de sebum și hidratează pielea.
  • Ser concetrat arbore de ceai 10 ml. Acest ulei facial purificator ajută la eliminarea impurităților pentru un aspect mai neted și mat.
  • Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml. Ideal pentru un masaj relaxant. Îmbogățit cu extract de castane, sunătoare, mentă, mentol și uleiuri esențiale, relaxează musculatura.
  • Gel Aloe Vera 100ml. Hrănește și calmează pielea datorită vitaminelor și mineralelor pe care le conține, ajutând la menținerea nivelului de hidratare al pielii.
  • Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml. Este celebrul șampon cu usturoi Farmasi, Reviving, care ajută la stoparea căderii părului și revitalizarea firelor de păr noi.
  • 3 mostre parfum 1,4 ml.
  • Loțiune after shave Shield Man 100 ml. Hidratează, calmează și îngrijește pielea. Textura non-grasa.
  • Mască pentru păr cu keratină 200ml. Restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
  • Șampon pentru El Shield Man 225ml. Conține un complex de aminoacizi. Curăță părul eficient. Rezultatul: păr stralucitor și mătasos. Pentru toate tipurile de păr.
  • Catalogul tipărit.

  Comandă Farmasi

  În urma achiziționării kitului pro = 6 luni de reducere Farmasi: 20% discount la comanda din cont pentru toate produsele.

  Pentru următoarea comandă vă logați cu emailul utilizat la înregistrare + parola. Aceste date le primiți prin WhatsApp sau email.

  Dacă în 6 luni nu veți comanda produse (în total) de minim 35 de puncte Farmasi (aproximativ 250 lei în 6 luni) veți pierde statutul de consultant (Beauty Influencer), discounturile, și veți reveni la un statut de client (prețuri de catalog).

  Formular inscriere Farmasi

  Formularul se completează o singură dată. După compentarea acestui formular de înregistrare Farmasi urmează să primiţi prin poştă un catalog gratuit. Important de reţinut: catalogul gratuit nu încape în orice cutie poştală. Din acest motiv livrăm catalogul doar în format online.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Compare items () compare