Beauty Influencer

Devino Beauty Influencer Farmasi și cumpără produsele firmei cu un discont fără egal! Odată ce îți înregistrezi un cont de Beauty Influencer Farmasi vei beneficia de reduceri importante față de prețurile de catalog ale produselor cosmetice ale firmei. Înregistrează-te fără obligații suplimentare aici:

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE

Beauty Influencer Farmasi

Este noua viziune a firmei Farmasi pentru secolul XXI: un nou tip de MLM adaptat la tot ce presupune vânzarea directă de produse cosmetice și de îngrijire. Cu eleganță și implicare personală se dezvoltă din partea firmei respectul garantat pentru fiecare persoană care alege să devină un influencer pentru produsele cosmetice Farmasi. Bani mai mulți, implicare mai mare din partea influencerului, cu beneficii de ambele părți: firmă și consultant. Ca Beauty Influencer Farmasi beneficiezi de reduceri substanțiale față de prețurile afișate în catalog.

AICI: BEAUTY INFLUENCER

Cum devii Beauty Influencer?

Odată ce ai cumpărat starter kit-ul Farmasi vei beneficia de reduceri la toate produsele Farmasi între 30% și 50%. Prin cumpărarea kitului de start devii Beauty Influencer Farmasi și poți cumpăra din contul tău produsele cu discount.

Important: pentru a-ți păstra acest stat în primele 6 campanii (termen de 6 luni) de la comandarea starter kit-ului trebuie să acumulezi comenzi în valoare de minim 45 de puncte Farmasi (aproximativ 300 lei în total). Prețul kitului de start nu se ia in considerare la punctele acumulate, nu se aplică reducere la cataloage, costuri de transport, produsele care au deja incluse reduceri importante.

IMPORTANT: vei primi magazinul tău online Farmasi, la cheie, având totodată un birou virtual cu toate informațiile afacerii tale.

❤️Iată schimbările în vigoare de la 1 aprilie 2023:
?Discount 5️⃣0️⃣% în loc de 3️⃣0️⃣% la produsele Dr Tuna.
?Discount 3️⃣0️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣% la produsele de make-up, îngrijire personală și parfumuri.
?Kit de start obligatoriu la prima comandă dacă vrei să beneficiezi de discount.
??Un nou plan de marketing
➡️Înscrieri internaționale. ?Conectarea tuturor țărilor în care Farmasi activează.
➡️Comision din vânzarea echipei 2️⃣5️⃣% în loc de 2️⃣3️⃣%
➡️Atingerea nivelului se va face la 5000 de puncte în loc de 6000 de puncte.
➡️Nivelul de Director se va atinge după 3 luni.
➡️Un nou nivel Director BRONZ în momentul în care ai un manager 25% îți aduce un bonus de 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro.
➡️Autoturism și bonus 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Euro la atingerea nivelului Director Aur.

Este cel mai bun și cel mai complex plan de marketing online – MLM – din România. Aplici la el acum și vei câștiga sume importante de bani!

Farmasi Beauty Influencer

Devino Beauty Influencer Farmasi

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre această minunată afacere nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 765 547 674!

Într-un ritm personal de muncă, cu un birou virtual pus la dispoziție de Farmasi, îți activezi absolut gratuit un cont Beauty Influencer Farmasi și îți dezvolți propria afacere onlinie sau off-line. Devii propriul stăpân financiar cu un singur pas. Un mare pas pe care îl faci intrând în achipa noastră!

Câștigă-ți independența financiară din doi pași! Completezi formularul, selectezi setul de bun venit pe care îl vei utiliza pentru a promova propria afacere. Apoi vei găsi în contul tău personal de Beauty Influencer Farmasi datele de contact pentru sponsorul tău! Apelezi la el și îți dezvolți propria afacere online și off-line!

Câți bani dorești să câștigi? Cerul este limita! Și totul depinde de implicarea ta! Dacă muncești în fiecare zi câte 2-4 ore vei avea un câștig substanțial. Dacă vei dedica mai mult timp zilnic: vei avea un câștig de peste 3.000 lei pe lună!

Alătură-te echipei noastre și vei beneficia de suportul necesar pentru a obține un venit permanent într-un ritm personal de lucru.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare