Utilizare tratament cu şampon mască de păr cu usturoi şi capixyl

Mai întâi despre utilizarea tratamentului cu şamponul cu usturoi şi capixyl Farmasi. Se foloseşte ca un şampon obişnuit. Se spală părul prin şamponare – la fel cu un şampon obişnuit. Se spală părul cu acest şampon odată la 2-3 zile. Nu vă spălaţi cu altceva cât timp folosiţi acest şampon. Nu folosiţi alt şampon. Rezultatele se văd după 30-45 zile când părul se regenerează şi încep să apară noi „pufi de păr”. Produsele se pot cumpăra doar din magazinul Farmasi online.

Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire.

Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Ajută la creşterea şi regenerarea părului.

Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

Formular de înscriere cu comandă şampon cu usturoi şi capixyl

  Nume și prenume*:

  Telefon*:

  Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere* (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector*:

  Localitate*:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Doresc (BIFAȚI CEL PUȚIN O CĂSUȚĂ/SET DE PRODUSE):

  Pentru 80 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 85 lei: 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul tipărit (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

  Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit (plata la primire, transport în preț).

  Pentru 71 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 68 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 221 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit (plata la primire).

  Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul tipărit + transport (plata la primire).

  Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire, transport în preț).

  SAU/ȘI

  64,99 lei = CATALOG TIPĂRIT + șampon Revitalizant cu Extract de Usturoi si Capixyl 225ml + șampon cu Keratina 360ml + transport prin curier rapid.

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

  Utilizare mască de păr cu usturoi şi capixyl

  Utilizare masca de păr cu usturoi şi capixyl cu proprietăţi speciale de creştere şi regenerare a părului. La câteva zile pierdeţi sute de fire de păr. Masca reprezintă un tratament care în combinaţie cu şamponul are rezultate speciale.

  Masca de păr cu usturoi se foloseşte ca orice mască cu usturoi. După spălarea cu şamponul cu usturoi se clăteşte părul. Se masează părul şi firele de păr cu crema de mască de păr. Pentru masaj se ia în palmî cât cuprindeţi în căuşul palmei.

  Masca se utilizează după șamponare și limpezire, pe toată lungimea firului de păr, mai puțin la rădăcină. Acoperă-ți apoi părul cu un prosop, pentru a crea un mediu cald ce potențează acțiunea binefăcătoare a măștii. Așteaptă 30 de minute înainte de a te clăti.

  Şampon cu usturoi şi capixyl

  Utilizare ulei de păr cu usturoi Farmasi

  Uleiul de păr Farmasi se utilizează după spălare, pe părul şters cu propsopul, șuviță cu șuviță. Pentru a controla cantitatea aplicată, pune uleiul întâi în palmă, freacă ușor palmele între ele și apoi „mângâie“, pur și simplu, fiecare șuviță de păr cu palmele astfel umezite. Poți aplica puțin ulei și după uscarea părului, pentru un aspect mai neted și mai strălucitor.

  Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

  Cosmetice regenerare păr usturoi capixyl

  Uleiul de păr pe bază de extract de usturoi

  Important: nu miroase a usturoi. La fel ca şamponul şi masca de păr pe bază de usturoi şi capixyl Farmasi care nu au miros de usturoi.

  Uleiul de păr pe bază de extract de usturoi se realizează din bulbii striviti, maruntiti sau pisati ai plantei de usturoi „Allium sativum”, prin distilarea cu aburi si miroase la fel de puternic ca si bulbul crud. In functie de metoda de extractie (solvent, aburi sau CO2), mirosul uleiului esential de Usturoi poate fi chiar de 12 ori mai puternic. E nevoie de aproximativ 4 tone de bulbi de usturoi pentru extragerea unui kilogram de ulei esential! Imaginati-va deci, cat de concentrat este.

  Ulei usturoi creşterea părului

  Cum se utilizează extractul de usturoi

  Serul, uleiul concentrat de usturoi Farmasi, se aplică pe păr când acesta a fost spălat în prealabil cu şamponul cu usturoi şi capixyl. Se spală părul cu şamponul Farmasi pe bază de usturoi şi capixyl. Se clăteşte părul. Se şterge părul cu prosop până când e cât se poate de uscat. Apoi se foloseşte uleiul concentrat.

  Uleiul de păr Farmasi se aplică după spălare, pe părul şters cu propsopul, șuviță cu șuviță. Pentru a controla cantitatea aplicată, pune uleiul întâi în palmă, freacă ușor palmele între ele și apoi „mângâie“, pur și simplu, fiecare șuviță de păr cu palmele astfel umezite.

  Poți aplica puțin ulei și după uscarea părului, pentru un aspect mai neted și mai strălucitor.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare