Set pentru albirea şi îngrijirea tenului

Farmasi set pentru petele pigmentare, albirea şi îngrijirea tenului. Un set pentru tratarea petelor pigmentare, ridurilor format din 5 produse.

Scapă de petele pigmentare cu acest kit absolut special de la Farmasi. Pentru a vă constitui acest kit folosiţi codurile de mai jos sau codul de produs ca pachet.

Acest set presupune un program pentru tratarea petelor pigmentare de pe piele. Este vorba în primul rând despre petele pigmentare de pe ten, de pe faţă, de pe zona gâtului.

Sunt persoane care se confruntă cu această problemă a petelor pigmentare. Pielea cu tulburări de pigmentare poate fi ajutată. Această problemă poate fi rezolvată cu setul pe care vi-l propunem 6 produse cu ingrediente naturale pe care le puteţi cumpăra – pa toate – cu preţul de 129 lei în loc de 349 lei.

Acest set de la Dr. Tuna are codul de produs, pentru set: 1114179

Înscriere Farmasi

Setul anti-pigmentare Farmasi

Dacă nu găsiţi setul cumpăraţi separat produsele cosmetice pentru tratamentul pigmentării. Fiecare produs cosmetic în parte beneficiază de reducere specifică.
Mai clar, dacă nu găsiţi setul de cosmetice Age Reversist cu codul PK940001 selectaţi fiecare produs în parte.

Promoţia, reducerea totală este aplicată la fiecare produs. Astfel puteţi cumpăra toate produsele în set sau fiecare produs dorit în parte. Fiecare dintre aceste produse cosmetice beneficiază de reducere.

Tratament cosmetic anti pigmentar

Tratament pete pigmentare Age Reversist

Petele pigmentare sunt o problemă frecventă ce poate afecta toate femeile, indiferent de vârstă. Iar setul de produse cosmetice propus de Farmasi vine în sprijinul rezolvării acestei probleme. Probabil nu va rezolva total această problemă importantă. Însă setul vă ajută să scăpaţi de petele pigmentare în timp.

Problemele de decolorare a pielii, pigmentare pielii sunt asociate în primul rând cu expunerea excesivă la soare sau la lumină. Razele solare dăunează pielii şi mai ales pielii sensibile. Aceste radiaţii UV (ultra violete) slăbesc sistemul imunitar dai mai ales proprietăţile pigmentului pielii.

În consecinţă, pentru a vă apăra pielea este necesar să susţineţi producţia de melamină. Pe cale de consecinţă: producţia de melamină excesivă şi neregulată – deseori încurajată de lumina solară – conduce la apariţia petelor maronii. Sunt petele închide la culoare care vă apar pe piele. Aceste pete sunt cunoscute în general, ca fenomen, sub numele de pigmentare.

Set Cosmetic anti pigmentare ten

Compunere kit luminozitate ten

Separat de kit sau dacă nu veţi găsi kitul în magazinul online Farmasi aveţi mai jos codurile pentru fiecare produs. Fiecare produs cosmetic are propria reducere…

Iată codurile pentru cele 6 produse din acest kit de îngrijire, produse cosmetice anti pigmentare:

 • Gelul de curăţare – Codul produsului : 1104179
 • Ser corector iluminator – Codul produsului : 1104178
 • Balsam iluminator – Codul produsului : 1111067
 • Cremă iluminatoare – Codul produsului : 1104176
 • Loţiune tonică iluminatoare – Codul produsului : 1104180
 • Săpun iluminator – Codul produsului : 1119059

Produse în kitul Farmasi de iluminare

Tratament cosmetic anti pigmentar

SĂPUN ILUMINATOR 100G

PASUL 1: CURĂȚARE
Săpunul iluminator Dr. C. Tuna de la Farmasi curăță pielea și îndepărtează complet murdăria. Tenul este mai strălucitor și mai luminos. Cum realizaţi comanda Farmasi aflaţi tot de pe site-ul nostru în pagina dedicată „Efecturare comandă Farmasi”.

CURĂȚARE EFICIENTĂ ȘI EXFOLIERE
Gelul de curățare exfoliant iluminator Dr. C. Tuna oferă o experiență plăcută datorită texturii sale speciale și particulelor fine, îndepărtează delicat machiajul, murdăria și impuritățile cauzate de poluarea din aer. Lasă tenul perfect curat, împrospătat și strălucitor.
Mod de utilizare: După curățare, combină o cantitate mică de produs cu apă până obții o textură mătăsoasă. Aplică produsul pe față și masează insistent cu vârful degetelor, apoi clătește. Evită contactul cu ochii.

PASUL 2: TONIFIERE

Loțiunea tonică iluminatoare Dr. C. Tuna este al doilea pas Farmasi de îngrijire a pielii; aceasta pregătește pielea pentru pașii următori. Această loțiune tonică împrospătează, hidratează și tonifiază pielea după pasul de curățare. Datorită formulei sale delicate, iluminează și totodată relaxează pielea.
Mod de utilizare: După curățarea pielii, aplică produsul pe o dischetă demachiantă și tamponează ușor pielea.

PASUL 3: SER CORECTOR PENTRU PETE PIGMENTARE

Serul Corector iluminator pentru pete pigmentare Dr. C. Tuna estompează petele pigmentare și uniformizând nuanța pielii dacă este utilizat regulat. Se absoarbe rapid în piele, oferind hidratare perfectă. Îmbogățit cu crin de nisip și extracte din alge, previne apariția viitoare a petelor pigmentare și a diferențelor de culoare. Nu conține silicon. Nu conține parfum.
Mod de utilizare: Aplică 2-3 picături pe pielea curată, prin mișcări circulare. Se recomandă utilizarea regulată dimineața. Pentru rezultate optime, aplică Crema iluminatoare Dr. C. Tuna pentru protecție UV.

*Corectorul iluminator pentru pete pigmentare Dr C Tuna White+ Correct Farmasi a fost testat și aprobat de un laborator independent acreditat internațional.
**Pe o perioadă de 2 săptămâni, s-a observat o scădere cu 33% a sintezei de melanină care cauzează apariția petelor pigmentare.

PASUL 4: CREMĂ ILUMINATOARE CU SPF 22

Utilizată în mod regulat, Crema iluminatoare Dr. C. Tuna Farmasi cu protecție UV ajută la menținerea luminozității pielii și uniformizează nuanța tenului. Îmbunătățește luminozitatea pielii și oferă hidratare intensă. Formula specială îmbogățită cu extracte din crin de nisip, alge și multivitamine contribuie la refacerea calității pielii și la obținerea unui aspect fără imperfecțiuni.
Rezultat: Ajută la crearea unei bariere împotriva radiațiilor UV și la uniformizarea nuanței tenului, oferind pielii un aspect mai plin de energie și strălucitor. Textura lejeră se absoarbe cu ușurință.
Mod de utilizare: Aplică masând prin mișcări circulare. Se recomandă utilizarea de două ori pe zi.

PASUL 5: BALSAM ILUMINATOR PENTRU ZONA OCHILOR

Utilizat în mod regulat, Balsamul iluminator Farmasi pentru zona ochilor Dr. C. Tuna, îmbogățit cu extracte de crin de nisip și alge, oferă pielii un aspect mai neted și mai multă strălucire. Balsamul iluminator pentru zona ochilor reduce aspectul liniilor fine, cearcănelor și al pungilor de sub ochi și asigură o îngrijire unică.
Mod de utilizare: Aplică cu vârful degetelor pe zona ochilor și masează delicat. Se poate utiliza singur sau înainte de aplicarea machiajului. Pentru rezultate optime, aplică regulat dimineața și seara. Evită contactul direct cu ochii.

Pete pigmentare ten

Activitatea mai intensa decât cea obișnuita a melanocitelor si apariția petelor melanice pot fi provocate de expunerea îndelungată la soare in absenta unei protecții solare corecte. In aceasta situație, hiperpigmentarea se mai numește si melasma. Pentru a impiedica aparitia unor astfel de efecte nocive la nivelul pielii din cauza radiațiilor solare, specialiștii recomanda folosirea zilnica a cremelor si soluțiilor cu factor de protecție UVA si UVB si aplicarea lor corecta, in strat dens.

O alta posibila cauza a apariției petelor maronii pe piele este expunerea la substante chimice precum betaxofolul sau minociclina. Acestea pot stimula, de asemenea, productia excesiva de melanina.

Tratamentele medicale cu hormoni precum estrogenul sau progesteronul, inclusiv contraceptivele pot fi, de asemenea, responsabile de apariția hiperpigmentarii numite chloasma.

Scrub-urile puternice sau un peeling agresiv al pielii o pot sensibiliza si pot înlesni arsurile solare. Deşi acestea nu sunt o cauza in sine a hiperactivitatii pigmenților pielii, pot facilita astfel apariția petelor maronii.

5 Comments
 1. Reply
  Gagica Doina aprilie 25, 2020 at 8:48 am

  Aș dori să comand acest set.

 2. Reply
  Cristina aprilie 27, 2020 at 5:25 pm

  Am comandat setul. De cate ori pe zi trebuie utilizat? Dimineata si seara? Sau doar dimineata, sau doar seara?

  • Reply
   Farmasi Romania aprilie 27, 2020 at 7:06 pm

   Cititi acest articol la care ati scris comentariul… Aveti raspunsul in text.

 3. Reply
  marchidan claudia august 26, 2020 at 9:46 pm

  Faceti comeni doar in tara?? Sau si in afara? m-ar interesa spania.

  • Reply
   Farmasi Romania august 30, 2020 at 3:10 pm

   Doar pe teritoriul României.

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare