Farmasi: Sare peeling pentru picioare şi mâini

Farmasi: sare peeling pentru picioare şi mâini. O sare foarte concentrată pentru peeling picioare şi mâini de la Farmasi. Nu mai trebuie să căutaţi o sare specială pentru scrubul picioarelor.

Produse Farmasi de îngrijire: sare pentru îngrijirea picioarelor.

Scrub pentru picioare cu sare de peeling de la Farmasi. O sare absolut specială pentru îngrijirea picioarelor şi a mâinilor.

Produs pe care îl puteţi cumpăra din magazinul Farmasi cu un discount de 30%.

Un produs dr. C.Tuna pe care îl puteţi achiziţiona la un preţ absolut special. La preţul actual de catalog Farmasi de 28,80 lei se aplică o reducere de 30%. Codul produsului : 1103166. Cu acest cod găsiţi produsul în magazinul online după ce vă logaţi.

Înscriere Farmasi

Folosirea unor produse peeling pentru picioare asigura aspectul îngrijit si sănătos al pielii, fiind o etapa esenţială pentru o labă a piciorului frumoasă şi bine îngrijită.

DR.C.TUNA SARE PENTRU PEELING 250ML

O sare foarte concentrată, delicată și relaxantă pentru mâini și picioare face pielea mai fină, mai delicată și mai luminoasă, redându-i strălucirea naturală.

Formulă îmbogățită cu ulei de jojoba și ulei de migdale dulci. Codul produsului : 1103166.

Sare peeling picioare Farmasi

Peeling cu sare proprietăţi

Clorura de sodiu sau sarea este o sursă naturală de elemente chimice vitale pentru corpul uman. Prin urmare, băile de săruri de picioare sunt adesea incluse în cursurile combinate de terapie pentru diferite boli ale vaselor de sânge, pielii, oaselor și articulațiilor. Aceste proceduri au nu numai vindecare, ci și proprietăți cosmetice unice, acționând ca un peeling natural blând.

Avantaje peeling cu sare

După cum se știe, clorura de sodiu este un antiseptic puternic care împiedică creșterea și reproducerea microorganismelor patogene. Datorită acestei calități, băile de sare ajută efectiv să facă față transpirației excesive a picioarelor, apariția unui miros neplăcut. Ele contribuie, de asemenea, la scăderea leziunilor fungice.

Băi de sare pentru umflaturi

Pentru a scăpa de lichidul în exces, se recomandă menținerea picioarelor timp de 10 minute într-o soluție salină concentrată (50 g pe 1 litru de apă). Datorită presiunii osmotice, clorura de sodiu „atrage” excesul de umiditate din țesuturi.

În această situaţie vă recomandăm să folosiţi produsul Farmasi de peeling cu sare.

Pentru a atenua simptomele neplăcute cu guta și, în același timp, pentru a efectua tratamentul antiseptic al pielii, ajutați băile mai puțin saturate (1 lingură pe 1 litru de apă). Procedurile trebuie efectuate în cursuri de 10-14 zile. Repetarea terapiei este permisă la fiecare 2 săptămâni de pauză.

Sare Farmasi pentru peeling picioare

Dacă există probleme cu articulațiile sau cu oasele, agentul descris promovează eliberarea oligoelementelor necesare pentru aderarea lor, restabilirea mobilității, îndepărtarea proceselor inflamatorii. De asemenea, procedurile ajută la scăderea durerii și umflării, permit dezvoltarea rapidă a membrelor deteriorate, restabilirea tonului.

În acest caz, baia trebuie să fie dintr-o soluție concentrată – 70 g pe 1-1,2 l de apă caldă. Păstrați picioarele într-un lichid timp de cel puțin 15 minute.

Cursul de tratament constă în 10-12 proceduri zilnice, este mai bine să le efectuezi seara, după ce te duci liniștit în pat. După o pauză (2 săptămâni), puteți repeta terapia.

Sare de baie pentru picioare

Produsul oferit de Farmasi este ideal ca sare de baie pentru picioare. Este o sare de peeling cu o concentraţie foarte bună. O sare revigorantă pentru picioare cu efect de peeeling. Un scrub pentru picioare foarte prietenos.

Sare pedichiură Farmasi

Această minunată sare pentru picioare are un efect reconformant dar şi proprietăţi de scrub. Un scrub pentru peelingul picioarelor cu sare naturală. Produsul este testat dermatologic şi are cu siguranţă proprietăţi bazate pe ingredientele naturale.

Asteptam opiniile si intrebarile dv.

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!