Regisztráció Farmasi

Farmasi regisztráció – regisztrációs űrlap az online áruházban. A Farmasi regisztrálásakor az űrlapon két lehetőség van (jelölőnégyzetek). Csak az egyik közül válasszon: a kezdőkészlet 16 termékkel 73 lej, vagy egyetlen ingyenes katalógus postai úton (ellenőrizze a két lehetőség közül csak egyet).

Üdvözlő csomag Farmasi – 16 termék csak 72,98 lej (szállítási ár). A következőket kapja: katalógus, sampon, matt rúzs, bőrápoló krém, méregtelenítő maszk, 6 parfümminta, bőrgél, fogkrém, dermatográfiai ceruza, bőrápolási útmutató.

Farmasi regisztráció

Név és vezetéknév:

Telefon:

Email:

Születési idő (nap, hónap, év):

Cim:

Megye:

Helység:

Utca, házszám, blokk, lépcsőház, padló, lakás:

En (csak jelölje meg a kettő egyikét):
Kit de Start la 72,99 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă de dinţi, creion dermatograf, ghid îngrijire, transport inclus, plata la primire).
SAU
Ingyenes katalógus postai úton 9-12 napon belül.

Erősítse* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară - Ellenőrizze szükséges.

pachet Bun venit Farmasi

Miért a Farmasi?

1. A termékek parabén mentesek, nem tartalmaznak triklozánt, etil alkoholt, mesterséges színezőanyagokat, állati összetevőket, nikkelt, foszfátot, formaldehidet, szulfátot, fitolitot. Dermatológiailag teszteltek!
2. Regisztráció után minden termék 23%-30% kedvezménnyel vásárolható meg. Nincs kötelező vásárlás és nincs vásárlási limit!
3. Minőségi termékeket vásárolhatsz megfizethető áron! A cég minden héten extra akciókkal kedveskedik, illetve ajándékokkal, melyeket a vásárlásod végén az oldal aljára görgetve tehetsz be a kosaradba. (nem minden vásárlás esetében jár ajándék). Fontos, hogyha neked is jár az ajándék, az magától nem lesz benne a kosaradban, neked kell majd beletenned.

Regisztráció Farmasi

Ingyenes katalógus Farmasi

Ingyenes gyógyszertári katalógus, amelyet regisztráció után kap, postai úton, az űrlap kitöltését követő 10–15 napon belül. Az online verzió brosúrája elérhető ezen a weboldalon. De egy ingyenes gyógyszertári katalógust, amelyet postai úton kap a borítékban, csak akkor, ha kitölti az űrlapot. Fontos: Csak egyszer regisztrálhat. Az online Farmasi katalógust ITT találhatja meg.

A fiók lemásolására tett minden kísérlet teljesen haszontalan. Miután az adatokat rögzítették a rendszerben: nem regisztrálhat újra. Egy ingyenes gyógyszertárkatalógus egyetlen regisztrációhoz. Vagy ha az indítókészletet választja, akkor csak a regisztráció után kapja meg.

A regisztráció Farmasi után a tanácsadók összes előnye élvezhető. Nem szükséges saját képviselői hálózatát kiépíteni. Ha vásárlóvá (vagy ügyféllé) válik, akkor abszolút minden elérhető kedvezményes és promóciós lehetősége van.

Ezenkívül, amikor saját hálózatát szeretné fejleszteni – a Farmasi üzletét – meg is teheti.

Continut set bun venit Farmasi

Regisztráció Farmasi

A Regisztráció Farmasi után legalább 150 lej megrendelést kell benyújtania ahhoz, hogy képviselővé váljon. Ha nem akarja tanácsadóvá válni, akkor nem kell elérnie ezt a küszöböt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelés nem kötelező. Az ingyenes katalógus megérkezése után azonban bármikor megrendelheti a terméket, és ellenőrizheti a tárolási időt.

Felhívjuk figyelmét, hogy nincs minimális megrendelési felső határ. A 199 lej kevesebb megrendelés esetén azonban 12,9 lej szállítási futárdíjat számítanak fel.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!