Mască de păr cu ulei din chimen

Farmasi: Mască de păr hrănitoare cu ulei din chimen. O mască de păr Farmasi cu ingrediente naturale. Un produs cosmetic ce întruneşte toate calităţile şi standardele internaţionale – inclusiv Hallal şi ISO9001.

Părul are nevoie periodic de tratamente cosmetice pentru a-şi menţine strălucirea, puterea firului şi densitate. Această mască de păr de la Farmasi vă ajută cu ingrediente naturale.

Proprietăţile uleiului de chimen sunt recunoscute atât de medicina tradiţională cât şi de cea ştiinţifică. Iar această mască de păr se bazează pe acest ingredient important: uleiul de chimen. Totul alături de acizi grași și omega pentru a furniza protecția antioxidantă esențială și hrănirea părului.

Masca de păr poate fi cumpărate după înregistrarea în magazinul online cu o reducere de 30% faţă de preţul pe care îl regăsiţi în catalogul Farmasi.

Această mască de păr cu proprietăţi speciale, mască de păr bazată pe ingrediente naturale poate fi cumpărată doar din magazinul online Farmasi.

Înscriere Farmasi

MASCĂ DE PĂR HRĂNİTOARE CU ULEİ DİN CHİMEN NEGRU

DR.C.TUNA VİTALİZİNG MASCĂ DE PĂR HRĂNİTOARE CU ULEİ DİN CHİMEN NEGRU 500ML. O mască de păr ce oferă o îngrijire profesională pentru persoanele cu păr uscat și deteriorat.

O mască pentru păr hrănitoare și regeneratoare, creată prin tehnologia de condiționare pe bază de ulei de chimen negru, pentru protejarea și refacerea imediată a firelor de păr.

Acest produs cosmetic este îmbogățit cu acizi grași și omega pentru a furniza protecția antioxidantă esențială și hrănirea părului.

Produsul cosmetic este bio, repară, îmbunătățește textura și redă vitalitatea părului. Formulă ușoară și non-grasă, contribuie la prevenirea despicării părului, iar părul arată mai mătăsos, mai fin, mai strălucitor și mai sănătos.

Masca de par cu chimen

Îngrijirea părului cu ulei din chimen

Uleiul de chimen negru este folosit de către femei pentru a-şi menține frumusețea încă din cele mai vechi timpuri.

In Egiptul Antic, uleiul de chimen era folosit atât pentru proprietățile sale curative in ceea ce priveşte bolile respiratorii, cat si pentru menținerea pielii si podoabei capilare frumoase si sănătoase, in ciuda trecerii anilor.

Menține scalpul sănătos

Sănătatea scalpului joaca un rol important in menținerea parului frumos si sănătos, aşa ca trebuie sa acordam acestuia atenţia cuvenita. Sebumul in exces, mătreața, dar si iritațiile de la nivelul scalpului pot cauza căderea parului.

Uleiul de chimen negru are proprietăți antiinflamatoare, antifungice, antibacteriene, dar si antivirale, care iți vor menține pielea capului sănătoasă. Poţi aplica uleiul de chimen negru fie ca atare, fie sub forma de masca, alături de alte ingrediente naturale recomandate pentru podoaba capilara.

Stimulează creşterea parului

Uleiul de chimen negru conţine tomochinona si nigelona, substante antihistaminice care combat alopecia. Aşadar, acest ulei poate combate căderea parului, dar poate totodată si sa stimuleze creşterea parului.

Previne albirea podoabei capilare – uleiul de chimen negru pigmentează celulele depigmentate din foliculii firelor de par, prevenind albirea acestora.

Hidratează podoaba capilara

Sebumul este un ulei natural produs de scalp, care menține parul hidratat si hrănit. Din păcate însă, unele persoane pot suferi de scalp prea uleios, in timp ce altele pot avea probleme cu scalpul deshidratat. Poţi combate ambele probleme folosind ulei de chimen negru, întrucât acesta normalizează secreția de sebum de la nivelul scalpului.

Fiind foarte bogat in conţinutul de acizi grași, uleiul de chimen hidratează parul, prevenind degradarea acestuia, dar si electrizarea.

Previne degradarea podoabei capilare

Radicalii liberi au efecte nedorite inclusiv asupra parului nostru. Poţi lupta cu efectele radicalilor liberi folosind ulei de chimen negru, care neutralizează efectul pe care aceştia il au asupra organismului.

Beneficiile chimenului negru pentru par

Pe lângă beneficiile de necontestat asupra sănătății, chimenul negru este folosit si pentru obținerea unui par sănătos si strălucitor.

Reduce căderea parului. Poţi folosi chimenul negru ca tratament împotriva căderii parului, cu rezultate uimitoare. Amesteca semințele pana devin o pasta si adaugă câteva linguri de ulei de măsline. Aplica pe scalp produsul obținut si lasă-l sa acționeze 60 de minute.

Uleiul de chimen tratează mătreaţa

Uleiul de chimen, amestecat cu cel de măsline, reprezinta rețeta perfecta pentru tratarea mătreței.

Stimulează creşterea parului. Daca simți ca parul tău creste greu, produsul cosmetic Farmasi pe bază de chimen negru te va ajuta. Planta stimuleaza circulatia sangelui si accelereaza procesul de crestere a firelor de par.

Regenerează firul de păr. Uleiul de chimen scade fragilitatea capilara si iți regenerează firele de par, de la rădăcina pana la vârfuri.

Previne albirea parului. Studiile clinice au demonstrat ca folosirea chimenului negru pentru par previne albirea acestuia, pigmentând foliculii.

Hidratează intens. Daca ai parul uscat si tern, uleiul de chimen iți va menține parul hrănit si hidratat in profunzime, datorita acizilor din compoziție.

Mască de păr pentru regenerare

Chimenul negru poate fi aplicat pe par atât sub forma de ulei, cat si ca masca, in combinație cu alte ingrediente. Daca îți cade parul si este greu de coafat, înseamnă ca necesita o îngrijire profunda.

Extras din semințele plantei Nigella sativa, acest ulei aromat conține o serie de principii active și acizi grași polinesaturați care determină efectele benefice asupra pielii și părului, fiind de mare ajutor în ameliorarea diferitelor afecțiuni cutanate și îmbunătățirea condiției pielii. Conține nigelline, nigellone, thymoquinone, para-cymene, vitamina E, carotenoide.

Chimenul negru este o cu totul altă plantă decât chimionul (condimentul utilizat la noi pe scară largă), a nu se confunda!

Este un ulei bogat în compuși activi cu rol purifiant, antialergic, antifungic și antiinflamator, folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme și în particular a tenului cu tendințe acneice. Părul și scalpul beneficiază de acțiunea sa revitalizantă și fortifiantă.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare