Kit de pornire

Kit de pornire Cosmetice Farmasi disponibil la început de drum. Ce este kitul de pornire Farmasi? Este vorba despre un pachet cu produse de bun venit.

Sunt produse cosmetice la preţuri absolut speciale. Este oferta specială pe care firma o face în primul rând pentru posibilii consultanţi.

Când te înregistrezi cu intenţia de a deveni consultant Farmasi poţi achiziţiona un pachet special de produse. Este vorba de „setul de bun venit”.

Acest set conţine mai multe produse cât şi materiale şi broşuri. Sunt mai multe produse utile în acest pachet debun venit.

Este un pachet extrem de util ce conţine produse importante la un preţ absolut special.

Înscriere Farmasi

Toate aceste produse sunt incluse într-un pachet promotional absolut special cu o reducere de 80%.

Kit pornire Farmasi România

Kit pornire Farmasi

Kitul de pornire este disponibil imediat după înscriere Farmasi. Este un pachet de produse pe care îl puteţi cumpăra la un preţ absolut special. O reducere specială şi totală de 80%.

Pachet start Farmasi

Produsele din acest kit de pornire Farmasi costă 209 lei. Însă integrate în acest „starter kit” produsele costă 59,99 lei. Kitul trebuie inclus în prima comandă de minim 150 lei pentru a vă încadra la nivelul de consultant.

pachet Bun venit Farmasi

Acest kit poate fi comandat o singură dată, doar în prima comandă făcută la înregistrare. Chitul include 10 produse, inclusiv catalogul Farmasi.

Farmasi bun venit

Program de bun venit

Primele 4 luni sunt foarte importante după înscrierea Farmasi. În această perioadă pot fi realizaţi cei mai importanţi paşi pentru colaborarea cu firma. Dacă reuşiţi să vă dezvoltaţi în aceste (prime) patru luni veţi obţine certitudini că veţi dezvolta o echipă şi o să aveţi succes.

Dacă în fiecare lună din cele patru după înscriere veţi face comenzi (în fiecare lună şi campanie) de minim 150 lei veţi primi produse cadou.

Faceţi comandă în fiecare lună şi veţi primi de fiecare dată un cadou dacă depăşiţi 150 lei preţul comenzii.

Program bun venit Farmasi

În prima lună, după prima comandă (de minim 150 lei) se primeşte cadou un ruj si un rimel Zen Farmasi. A doua lună, o nouă comandă (de minim 150) cadou o apă de parfum. A treia lună doua creme terapeutice absolut speciale (o cremă cu aloe şi o cremă de mâini Dr. Tuna). A patra luna cadou doua creme de ingrijire pentru comanda de minim 150 lei. În imaginea de mai sus aveţi aceste patru cadouri pe care le puteţi primi dacă repetaţi patru luni la rând comenzi de 150 lei.

Comandă minimă Farmasi

Farmasi nu impune o comandă minimă. Este însă important de reţinut că toate comenzile de până la 190 lei (preţ de plată) imune un cost de transport de 12,9 lei. Este taxa de transport Faberlic. Pentru a beneficia de proframul „construieşte-ţi echipa” sau de kitul de pornire este necesar să deveniţi consultant ceea ce impune o comandă de minim 150 lei (în plată). Pentru a beneficia de cadouri în fiecare dintre primele 4 luni: este necesr să aveţi o comandă de minim 150 lei (de plată – nu la preţ catalog).

1 Comment
 1. Reply
  Moisoiu Alice mai 20, 2019 at 9:59 am

  As dori sa fac o comanda.Cum fac? Multumesc!

  • Reply
   Farmasi Romania mai 22, 2019 at 3:25 pm

   1. Vă înscrieţi aici: https://farmasi.com.ro/inscriere/
   2. După înregistrare veţi primi prin SMS şi email datele de logare in magazinul online.
   3. Aşteptaţi să primiţi kitul de bun venit sau catalogul gratuit prin poştă.
   4. Când doriţi să faceţi comanda după ce aveţi catalogul urmaţi paşii pentru comandă: https://farmasi.com.ro/efectuare-comanda/

Scrieti un comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!