Gel dezinfectant pentru mâini

Gel dezinfectant pentru mâini Farmasi, stoc limitat. Pentru persoanele care nu au deja cont Farmasi am pregătit două pachete, două seturi de produse la preţuri absolut speciale. Farmasi vine astfel în întâmpinarea solicitărilor, participând alături de români la lupta împotriva COVID-19 cu un produs nou pentru dezinfectarea mâinilor.

Ofertă valabilă DOAR pentru persoanele care nu au deja cont Farmasi! Alegeţi (bifaţi) în formularul de mai jos setul dorit: 10 geluri pentru dezinfectarea mâinilor la 115,88 lei SAU un set cumulativ de produse Farmasi la 175,78 lei care include 10 geluri dezinfectante pentru mâni PLUS setul de bun venit cu încă 7 produse cosmetice (total 17 produse într-o minunată cutie cu capac magnetic). Setul are o reducere de 65%. BONUS: cadou la pachetul de 175,78 lei un ruj şi lipstick (le primiţi gratis).

Înregistrare Farmasi cu cu comandă

  Nume și prenume:

  Telefon:

  Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

  Data de naștere (zi, lună, an):

  Adresa de corespondență:

  Județ /Sector:

  Localitate:

  Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

  Vreau (bifaţi doar una din două):

  Pentru 65,93 lei = 5 geluri dezinfectante + transport prin curier rapid + catalog cu pagini parfumate (plata la primire)

  Pentru 175,78 lei = 10 geluri + SETUL DE BUN VENIT + Cadou ruj şi rimel. Setul include: catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, transport inclus (plata la primire).

  SAU

  Pentru 115,88 lei: 10 geluri dezinfectante pentru mâini + catalogul Farmasi + transport (plata la primire).

  Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

  ---------------------------------
  *Bifă necesară.

  Set cu 10 geluri de dezinfectare a mâinilor

  Oferta de mai sus, formularul de înregistrare cu comandă, cu două opţiuni, are ca primă opţiune setul cu 10 geluri de dezinfectare a mâinilor, ficare gel are 50 mililitri. Asta înseamnă că vă asiguraţi gelul necesar pentru curăţarea mâinilor oricând şi oriunde pentru o perioadă de cel puţin 21 zile pentru o familie formată din 3 persoane: tată, soţie şi copil.

  Gel dezinfectant Farmasi

  Este o ofertă absolut unică. Un produs absolut special de dezinfectare realizat de Farmasi pentru a susţine poporul român în lupta cu Covid-19. Preţul de 115,88 lei include 10 geluri pentru dezinfectarea mâinilor plus un catalog Farmasi în curs, preţ ce include şi transportul la uşă prin curier rapid.

  10 geluri + set bun venit Farmasi

  Dacă veţi alege această opţiune de comandă pe lângă cele 10 geluri şi setul de bun venit veţi primi cadou un ruj şi un rimel Mascara Zen de la Farmasi cu perie de silicon profesională. Aceste două prpduse sunt bonus pentru că veţi depăşi valoarea comenzii de 150 de puncte.

  Este a doua opţiune pe care o oferim prin formularul de înscriere cu comandă de pe această pagină. Alături de cele 10 geluri dezinfectante Farmasi veţi primi şi setul de bun venit Farmasi. Acesta conţine 7 produse cosmetice + mostre şi broşuri cosmetice. Totul este ambalat într-o cutie cu capac magnetic.

  Înscriere Farmasi

  Kitul nou de bun venit conţine tot 7 produse cosmetice (fără a lua în calcul testerele de parfum):
  1. Cremă de faţă cu arbore de ceai.
  2. Şampon pentru regenerarea părului pe bază de usturoi şi capixyl.
  3. Mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ.
  4. Ruj MATTE Merlot (culoare unică în toate seturile, culoarea nu poate fi aleasă).
  5. Pferde gel terapeutic cu efect dublu pe bază de castane.
  6. Cremă de mâini cu ulei de gălbenele.
  7. Pastă de dinţi cu efect de albire.

  Set Bun Venit Farmasi 2020

  La aceste produse veţi mai găsi în setul de bun venit Farmasi 2020:

  • Catalogul în vigoare cu pagini parfumate.
  • 6 mostre parfum 6 ml.
  • 3 broşuri cosmetice.
  • Cutie cu capac magnetic.

  Kitul de start: total 17 produse calculând şi cele 6 mostre de parfum. Mostrele de parfum pot fi în mini flacon sau în pliculeţe speciale.

  Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

  Adăugaţi comentariu


  *

  Facebook

  VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
  Compare items () compare