Catalog Farmasi aprilie-mai-iunie 2020

Catalog Farmasi aprilie-mai-iunie 2020. Pe această pagină consultaţi Catalogul Farmasi C2 aprilie pe 2020, o broşură valabilă pentru perioada aprilie-mai-iunie 2020. Ofertele şi produsele disponibile pentru comenzi începând cu data de 1 aprilie 2020. Oferta este disponibilă pentru comenzi doar dacă aveţi un cont activ în magazinul online.

CLICK AICI PENTRU ÎNREGISTRARE FARMASI CU CATALOG GRATUIT

Catalog Farmasi C2 aprilie-mai-iunie

Noua ofertă de produse este disponibilă pentru comenzi începând cu data de 1 aprilie 2020. Toate produsele Farmasi pot fi cumpărate cu reducere doar după ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul în magazinul online. Oferta este unică, produse cosmetice de foarte bună calitate, produse bazate pe ingrediente naturale. Aceste cosmetice sunt unice pe piaţa din România.

Catalog Farmasi aprilie mai iunie

Catalog Farmasi online aprilie

Catalog Farmasi online pentru lunile aprilie, mai şi iunie anul 2020. O broşură Farmasi în format online pe care o puteţi consulta chiar pe această pagină. Ca de obicei pe acest website de lider Farmasi vă puteţi consulta broşura cu produsele firmei preferate. Un catalog cu aproximativ 150 de pagini. Oferta include atât produse deja cunoscute şi recunoscute dar şi promoţii pentru aceste produse cosmetice în a doua campanie pe acest an. Sute de produse de calitate alese în noua broşură dintre cele peste 2000 de cosmetice pe care le puteţi regăsi în catalogul online.

Catalog Farmasi aprilie mai 2020

Sunt ofertele de bază cu promoţii şi discount pentru al doilea catalog al firmei pe anul 2020. Doar în 6 luni, anul trecut, s-au înscris peste 100.000 de cliente şi clienţi în magazinul online Farmasi. Am devenit o echipă şi – de ce nu? – o mare familie Farmasi în România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
Compare items () compare