Broşura Farmasi iulie-august 2021

Broşura Farmasi iulie-august 2021 însoţeşte catalogul în curs până în septembrie când Farmasi va publica un nou catalog cu produse cosmetice. Brosura speciala cuprinde 12 pagini cu produse care sunt la promoţii dar şi produse cosmetice noi în oferta Farmasi.

Înscriere Farmasi

Broşura Farmasi iulie-august 2021

Această broşură specială este valabilă în paralel cu catalogul Farmasi în vigoare. Găsiţi printre produsele cosmetice prezentate în broţură creme şi soluţii de vară, pentru plajă. Găsiţi atât loţiuni pentru faţă şi corp cât şi un ulei special, cu ingrediente naturale, pentru un bronz sclipitor. Untul de corp şi uleiul pentru protecţie solară completează această ofertă specială, de vară.

Noul parfum Bliss este vedeta broşurii Farmasi iulie-august. Un parfum nou cu acorduri picante de piper roz, nucşoară, însoţit de senzualitatea florilor de iasomie, mărgăritar şi iris dar şi de căldura florilor de patchouli şi aroma de ciocolată. Aşa cum v-a obişnuit Farmasi, parfumul este însoţit şi de o loţiune de corp.

Brosura Farmasi iulie-august 2021

În mini-catalogul iulie-august veţi găsi, la preţ special, setul Aqua. Pentru 109 lei puteţi cumpăra cele 4 produse cosmetice din acest set:

  • Cremă revitalizantă pentru zona ochilor
  • Gel de curăţare
  • Cremă hidratantă
  • Serul Aqua

Mini-catalog Farmasi iulie-august

Minicatalogul prezintă şi noile farduri de pleoape, lichide. Acestea au preţuri speciale, de lansare, preţuri valabile doar pentru achiziţia cu cont activat în magazinul Farmasi. Preţurile din mini-catalogul farmasi sunt valabile doar pentru perioada iulie-august 2021.

Noile farduri lichide Farmasi: fiecare nuanţă la 25,99 lei.

Set de îngrijire anti-acnee

Setul de îngrijire anti-acnee este în broşură la un preţ special de 244 lei (cu discount de client/consultant inclus). Setul conține cele patru produse din gama Dr. C. Tuna Acne și dispozitivul de curățare a tenului FOAMI . În total 5 produse, setul complet pentru îngrijirea tenului şi pentru lupta anti acnee.

Mini Catalog Farmasi set anti acnee

Vara asta Farmasi topeşte preţurile

Catalog Farmasi iulie august 2021

 

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu


*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!